2777
2789
عنوان

خاطره

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 26 پست
وقتی یکی میفهمه من چی میکشم انگار دنیارو بهم دادن واقعا ازت ممنونم💕 الان خوشحالم که تونستم نجاتش ...

مهم خداست که میدونه نیتتو آدما نون قلبشون میخورن نگران هیچی نباش 

در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم خداست که میدونه نیتتو آدما نون قلبشون میخورن نگران هیچی نباش 

💕

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
کاش برو نیاره پس فردا بخواد کاری کنه جایی بره دیگ نمیگه

فقط دارم دعا میکنم دعواش نکنه تو راه 

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

کار خوبی کردی 

خواهر شوهر ت سنش خیلی حساسه الان بعلت جدایی پدر ،مادرش خلع عاطفی داره برای همین با کسی که تقریباً هم سن پدرش هست دوست شده 

باهاش حرف بزن بهش بگو تو لایق بهترین ها هستی و من و داداشت باید مواظبت باشیم تا کسی ازت سو استفاده نکنه 

به حرف هاش گوش بده بغلش کن و بهش بگو از هر چیز تو دنیا برام با ارزش تری 

خدا بهت بهترین ها رو بده کمتر کسی تو این زمونه حاضر ه خواهر شوهر باهاش زندگی کنه شک نکن که این کار خوبن کارماش تو زندگیت معجزه می‌کنه،🌹💚

من نفهمیدم چی به چیه..دقیقا یکی به من بگه چیشده

میشه دوتا تاپیک قبلمو نگاه کنی که دیگه توضیح ندم عزیزم💕

کار خوبی کردی  خواهر شوهر ت سنش خیلی حساسه الان بعلت جدایی پدر ،مادرش خلع عاطفی داره برای همین ...

ممنونم عزیزم 💕

تموم سعیمو میکنم غصه نخوره

الان داشتم سرچ میکردم دنبال یه رستوران و کافه خوب میخوام فردا ببرمش بیرون 

باهاش منطقی صحبت کن بگو من خودم مشکلی ندارم ولی واقعا انتخابی ک تو کرده بودی اشتباه بود منم از سر دش ...

اره حتما اینارو میگم💕