2821
2789
عنوان

هعی😔

74 بازدید | 10 پست

امروز توی گروه کلاسی با بچه ها دعوام شد

خیلی بهم بی احترامی کردن

سر هیچ و پوچ

بدون هیچ دلیلی بهم میگن خودشیرین

تو رو خدا با ادمای دور و برتون اینجوری نباشید

دلمو شکوندن💔

هیشکی از بچگی باهام خوب نبود.

هر کی حتی منو نمیشناسه باهام بد رفتار میکنه

ایشالله بمیرم همه راحت بشن

واقعا بدون دلیل گفتن خودشیرینی ؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ماهم یه خودشیرینی تو کلاسمون داشتیم همه بچها هی بهش بد میگفتن میخندیدن تا روشو کم کنن ولی اصلاحات براش مهم نبود برخلاف بقیه انقد دوسش داشتم انقد بهش افتخار میکردم چون اون چیزی داشت که من نداشتم اونم مهم دونستن خودش بود

واقعا بدون دلیل گفتن خودشیرینی ؟

میدونی من دوست دارم به بچه های کلاس کمک کنم

بعد همیشه معلم میگه احسنت و اینا...ک زیاد مهمم نیس.من برا معلم ک انجام نمیدم.

بعد امروز توی گروه یکی از بچه ها یه سوالی پرسید،معلم جوابشو نداد من بجاش جواب دادم،بعد هم نوشتم با اجازه ی خانم.

اخه بنده خدا دختره میخواس سوال حل کنه،معلم جوابشو نداد😞

ماهم یه خودشیرینی تو کلاسمون داشتیم همه بچها هی بهش بد میگفتن میخندیدن تا روشو کم کنن ولی اصلاحات بر ...

امتحان میکنم.

مرسی ک گفتی

اما من خودشیرین نیستم،فقط فعالیت دوس دارم

میدونی من دوست دارم به بچه های کلاس کمک کنم بعد همیشه معلم میگه احسنت و اینا...ک زیاد مهمم نیس.من ب ...

چی بگم والا 

اهمیت نده بهشون که فقط خودت اذیت میشی 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲