2777
2789

تا ۲۵ بهمن باید بشم ۷۸..الانم شاید ۸۲ باشم.مرداد ماه ۸۷ بودم شهریور شدم ۸۴ و اخر ابان شدم ۷۸...آذرو تا الان کلا رژیمو کنار گذاشتم پس مطمعنم دوباره یه ۵ کیلوبی وزنمو برگردوندم..حالا باید تا ۲۵ بهمن حداقل ۵ کیلو کم کنم..میشه یعنی؟؟البته دکار متفورمین هم تجویز کرده برام بخاطر تخمدانم اونم میگن کمک به لاغری میکنه..

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا خیلی اضافه وزن دارم نزدیک ۱۵ کیلو

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
من ۸۵ بود الان ۷۵  ولی تو یک سال و نیم اینقدر کم کردم چون همش شل میگرفتم و اینا  اگه تا ...

من اگه تا عید فرصت داشتم ۱۰ کیلو هم کم میکردم.ولی متاسفانه من باید تا ۲۵ بهمن کم کنم..الانم که هوا سرد شده نمیتونم پیاده روی کنم..خیلی افسرده شدم.از شهریور تا اول آذر با رژسم تونستم تموم اون لباسایی که گرون بودن و اندازه ام نمیشدن قابل استفاده کنمشون..اما از آذر تا الان رژیمو گذاشتم کنار تق ولق میگیرم حالا دوباره وزنم رفته بالا

از امروز شروع کردم رژیم بدون روغن و برنج نون هم کم از این برنامه های ورزشی هم ریختم ورزش میکنم قرص الکانتین و چای سبزم میخورم قبل و بعد ورزش تا ۱۲ کیلو کم کنم فک میکنم حدودا ی ماه و نیم طول بکشه

از امروز شروع کردم رژیم بدون روغن و برنج نون هم کم از این برنامه های ورزشی هم ریختم ورزش میکنم قرص ا ...

تو خونه با این برنامه های ورزشی ورزش کنم باعث چربی سوزی میشه در حد پیاده روی؟؟؟