2777
2789
عنوان

سقط نمیکنم شوهرم قهر کرده 😏

864 بازدید | 47 پست

برام پول ریخته نوشته ماهانه برای زحمتی ک برای بچه ها می‌کشی 

دگ برای من کاری نکن حتی آب دستم نده 

خونه مامانم دگ نمیزاره برم البته بخاطر قهرش کلا دوهفته یکبار اجازه میداد حالا میگ نمیزارم 

اصلا نمی‌شناسمش انگار دیدم بهش عوض شده 😒😒😒

من از هر کسی پرسیدم و سرچ کردم گفتن حرامه دیه داره 

از روز اول بسته شدن نطفه  بعد از دمیده شدن روح هم ک کلا قتل نفسه و....

اما تو گوشش نمیره میگه من شرایط روحیشو ندارم 🙄

چی بگم آخه ؟!

دلداریم بدین 🥲

دوتا کوچولو پست هم دارم متاسفانه این هم بدون برنامه شد و بافاصله خیلی کم 

هفته چندی ؟

اونیکی بچه هات چند سالشونع؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته چندی ؟ اونیکی بچه هات چند سالشونع؟

والا با پری آلن 11هفتم 

با سونو یکباری ک رفتم دوهفته کمترم.

یکی سه سال یکی زیر یکسال 

پشت هم آوردم یکم بزرگ شدن به کارام برسم ولی نمی‌دونستم اینطور میشه 🥲هرچند النم تقصیر بی دقتی  خودشه

ای بابا بهش بگو از خدا خجالت نمیکشی میگی به خاطر آما گی روحی! بچمو بکش!؟ 

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁
یه سوال شما لیسانس قبل بچه دار شدن گرفتین؟

نه حقیقت رشتم دوست نداشتم چند ترم آخر خیلی کار بیمارستان داشت ادامه ندادم دگ 

در واقع نگرفتم لیسانس اما آلن با دوتا کوچولوها خودم دارم یک چیزایی میخونم 

من میگم رضایت همسرت رو باید به دست بیاری این تصمیم باید دوطرفه باشه از این به بعد هم جلوگیری سفت و سخت داشته باش 

همسرت هم حق داره دوتا بچه پشت هم باعث میشه زندگی مثل قبل بچه داشتن راحت و آسوده نباشه الانم که سومی سختتر میشه بازم هرچی خیر و صلاحتونه همون بشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
بش بگو اگه اینو از بین بردیم و به تلافیش خدا ما رو به اون دوتا که داریم امتحان کرد ، از اون امتحانای ...

هر چی فکر کنی گفتم بهش 

انگاری کر شده میگ تو راست میگی ولی بندازش صدقه میدم و...😑😑😑

آنقدر این روزا گریه کردم 

نه از قهرش ازینکه خیلی تصوراتم بهم ریخت نسبت بهش

هر چی فکر کنی گفتم بهش  انگاری کر شده میگ تو راست میگی ولی بندازش صدقه میدم و...😑😑😑 آنقدر ...

خدا یا خودت از دل بنده هات خبر داری نجاتشون بده ای خدا😭😭😭😭😭

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
والا با پری آلن 11هفتم  با سونو یکباری ک رفتم دوهفته کمترم. یکی سه سال یکی زیر یکسال  پ ...

تقریبا سن بچه هات مثل مال منن.

یکی ۳ونیم

اونیکی ۱ونیم

باردارم هفته ۱۰

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.