2777
2789
عنوان

دعا کنید قبول کنه با برادر شوهرم ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 82 پست
از لحاظ ازش سری؟؟؟ اگه ب چهره میگی ک نهایت دوماه میگن تموم میشه میره ولی امان از موقعی ک اخلاقش بهتر ...

دقیقا حکایت منو جاریم.هنوز بعد از هفت سال همه مثل روز اول عاشقشن و انصافا دختر زرنگ و‌با عرضه و‌با سلیقه ایه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی ک از خاهر شوهرام و هف تا جاریام خـــــــــــــیلی خیلی بهتربودم و هرکی بم میرسید میگف عروسکشونی 

الان چیشد؟

دارم جدامیشم

توروخدا یکم سرعقل بیایین اخه تا کی گیر ظاهرو مادیاتین 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

و منی ک از خاهر شوهرام و هف تا جاریام خـــــــــــــیلی خیلی بهتربودم و هرکی بم میرسید میگف عروسکشون ...

ایشالا عاقبت بخیر و خوشبخت بشی،رحمت بهت که حرف.درست زدی.

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

اسی من ی جاری دارم خیلی از من پاین تره ..ولی از اون از من خوشبخت تره ...من پدرم در اومد بعد ۱۲سال زندگی تازه شوهرمخوب شده بحرفمه ...ولی اون هپون دوران عقدش شوهرش آویزونش بود...الان۸ ساله ازدواج کرده 

شاید من ظاهرپ سر باشه و کلن از همع چی سر باشم ولی اون خوشبخت تره تا من ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
دقیقا حکایت منو جاریم.هنوز بعد از هفت سال همه مثل روز اول عاشقشن و انصافا دختر زرنگ و‌با عرضه و‌با س ...

حسادت نمیکنی بهش؟

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰
حسادت نمیکنی بهش؟

.

اوایل ب رفتار خانواده شوهرم باهاش حسادت میکردم ولی خب قبول داشتم خانم تر و با کمالاته. الان پذیرفتم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
😅

برادر شوهر من داره با دختری ازدواج میکنه ک کارشناس مامایی.. خوشگله . اروم و با وقار و سنگینه.. من چی کار کنم پس؟ 🤣 ولی تو خشگلی ب من نمیرسه اصلا.. قدمم بلندتره ! خانواده شوهرم خیلی دوسم دارن خیلی زیاد..۱دونه برادر شوهر دارم اونم ۳۰ سالشه ! ازدواج نمیکرد میگفت باید شاغل باشه پولدار باشه .اونم ک پیدا کرد .هنوز دوستن باهم .رفتو امد میکنه باهاشون..هنوز از نزدیک ندیدمش ولی میدونم ک باهاش خوب میشم چون خیلی مهربونه ..ولی اینم میدونم ک ازم سره .. ولی سعی میکنم بیخیال باشم  تا اینکه دعا کنم ازدواج نکنن 😅

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته💜 پروفایل خودمم🥰