2777
2789
عنوان

ناباروری ثانویه

444 بازدید | 11 پست

سلام دوستان...من دو ساله تو اقدامم برای بارداری دوم که قسمت نشده و تشخیص پزشکم ناباروی ثانویه بود و سینال اف و لتروزول و پروژسترون و این دست دارو ها هم که تو این یک سال اخیر همراه همیشگی من بود و جواب نگرفتم.

این ماه برا اولین بار قراره آی یو آی انجام بدم...اینجا کسی تجربه داشته؟ و این که برای بار اول جواب گرفته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام.دیروز موعدم بود نشدم.اگه پریود بشم میرم وایه سیکل iui

من امروز روز پنجمم بود سریع برام سونو انجام داد و دارو نوشت گفت پنج شنبه برم سونو و بعد تاریخ بزنه آی یو آی...امیدوارم باردار باشی عزیزم🌹

بعد از چند سیکل آی یو آی آی وی اف انجام دادی شما؟امیدوارم زایمان خیلی خوبی داشته باشی و تو دلیت صحیح ...

من ای یو ای انجام ندادم اصلا یسره رفتم آی وی اف سومین ای وی اف مثبت شدم

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

به من گفت دوتا سیکل آی یو آی انجام بدیم اگر جواب نگرفتیم آی وی اف...توکل برا خدا

ان شاالله جواب بگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

خیلی از لحاظ روحی اذیتم....هرچی میخوام بهش فکر نکنم و خودمو با درسم و کارم مشغول کنم باز نمیشه

میفهمم چی میگی سخته استرس نداشت و فکر نکرد 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲