2777
2789
عنوان

نامزدم...

242 بازدید | 17 پست

نامزدم(رلم)سربازه شهر دیگست اومده مرخصی خونشون..خونه هامونم ۴۰ ۵۰کیلومار فاصله داره(دوتا شهر متفاوت)امشب داره میاد شهرمون با رفیقاش برن استخر ولی حاضر نشد از استخرش بزنه بیاد منو ببینه حداقل فردام برمیگرده پادگان 

انقدر ناراحت شدم که دیگه نتونستم جوابشو بدم اونم هی داره پیام میده ناز میکشه وبی من خیلی ناراحت شدم جالبه هی بهم میگه تو از استخر مهم تری ولی مجبور شدم برم

به نظرتون ناراحتی من عادیه؟😢

اگه مهم بودی نمی‌رفت 

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿

نمیدونم اینجور روابط این مسائلم داره وقتی واردش شدی باید پی همه چی زو بخودت بمالی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای بابا ناراحتی چی خودتو ناراحت نکن بزار بره استخرش حالا با تو که ازدواج کنه مجبوره که دوستاشو رد ک ...

بره استخر ولی آیا به نظر شما نباید یه وقتیم برای دیدن من میزاشت؟این همه راه اومده شهرمون نباید منو میدید؟

یعنی همه روابط همینجوریه؟؟؟؟

همه روابط و ندیدم

ولی هرکی واسم تعریف کرد

بیشتر آرامش از بین رفت

روحش نابود شد

و در این‌وسط فقط درصد کمی 

تونستن ازدواج کنن

تو اینجور روابط اگر سیاست نداشته باشی بازنده ای

نباید التماس کنی بیادببینت

سری بعد که گفت بیا

همون لحظه تماس بگیر شرمنده یکاری پیش اوند باید با مادرم برم فلان جا

قهر نکن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

همه روابط و ندیدم ولی هرکی واسم تعریف کرد بیشتر آرامش از بین رفت روحش نابود شد و در این‌وسط فقط ...

قهر نکردم ولی دیگه از چشمم افتاده نمیتونم باهاش صحبت کنم..دلم میخواد باهاش تموم کنم فقط میخوام بدونم آیا کار من اشتباهه یا نه‌.به نظرتون دلیل قانع کننده ایه برای اتمام رابطه؟

قهر نکردم ولی دیگه از چشمم افتاده نمیتونم باهاش صحبت کنم..دلم میخواد باهاش تموم کنم فقط میخوام بدونم ...

خب من نمیشناسم اون‌شخص

اصلا هدف رابطتون 

و سن و سالتون رو هم نمیدونم

قهر نکردم ولی دیگه از چشمم افتاده نمیتونم باهاش صحبت کنم..دلم میخواد باهاش تموم کنم فقط میخوام بدونم ...

همون دوس پسرته که براش تاپیک زدی و مشخصاتشو نوشتی؟

تو حتی از خودت زیباتری...
همه روابط و ندیدم ولی هرکی واسم تعریف کرد بیشتر آرامش از بین رفت روحش نابود شد و در این‌وسط فقط ...

کاش مےشُـد خَنـدِه هاتـو سِیـو کَـرد واسِـہ هَمیشِـہ..:)
خب من نمیشناسم اون‌شخص اصلا هدف رابطتون  و سن و سالتون رو هم نمیدونم

هردو زیر ۲۵ هدفمونم مشخص نیست چیزی در مورد آینده نگفته هندز مدت یکساله که باهمیم