2777
2789

بعد کلی انتظار خدا منو لایق معجزه اش دید و‌بهم بچه داد و‌هرچقدر شکرش کنم بازم کمه

ولی خیلی سخته😑من اصلا نمیدونستم تااین حد زحمت داره

بی خوابی خیلی اذیتم میکنه اصلا وقت نمیکنم به خودم برسم همش خوابم میاد ولی نمیشه بخوابم

شما چطور مدیریت میکنین کاراتونو؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تحمل کن عزیزم می‌گذره. ما هم این روزها رو داشتیم دختر من چند روز دیگه یکسالش میشه باید همش دنبال ش ب ...

خیلی خوابم میاد😭😭😭 تا کی‌قراره بی خواب باشم؟بزذگتر بشه بیشتر میخوابه؟

وای دقیقا من الان 20 روزه که دخترم به دنیا اومده و یه خواب اروم نداشتم ! هزار بار میگم خدایا شکرت اما گاهیم یه نق و غر کوچولو میزنم به شوخی میگم دختر جون ببین الان دیگه تو شکمم نیستی که لگد بزنی و من نتونم کاری بکنما الان دیگه منم میتونم گازت بگیرم اگه اذیتم کنی دلم نمیاد که بزنمت 

به نظرت از دو سال شب و روز شیفت دادن برای هر روز ده دوازده تا بچه مریض سخت تره؟آخه پرستارم به نظرم از اینکار سخت تر نیست...اصن یه لحظه نمیتونم بشینم حتی گزارشامو ایستاده مینوشتم ...نصف ماه شب کار بودم از عصر تا صبح بعدش نصف دیگش هم صبح و عصر...اینم بگم شیفتام همه فشرده و داغون و میومدم خونه فقط میخوابیدم و بعدم شیفت بعد...مریضا هم پرکار و حال بد و مامانا هم همش بالاسرمون که بیایین بچه ام کبود شد اکسیژنش رفت...ینی‌از این سخت‌تره؟

دختر من دو ماه دیگه سه سالش تموم میشه

منم این روزا گذروندم بخدا

ولی نمیدونم چرا ادم یادش میره همش

الان بعضی وقتا میزنه سرم واسه دومی اقدام کنم

ولی واقعا سخته

نه خواب

نه زندگی

واقعا من نمیتونستم کسی رو دعوت کنم اصلا وقت نداشتم خونمو مرتب و تمیز کنم

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...