تحمل کن عزیزم میگذره. ما هم این روزها رو داشتیم دختر من چند روز دیگه یکسالش میشه باید همش دنبال ش بدو ام دستش رو میگی ه بلند میشه به همه چیز دست میزنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای دقیقا من الان 20 روزه که دخترم به دنیا اومده و یه خواب اروم نداشتم ! هزار بار میگم خدایا شکرت اما گاهیم یه نق و غر کوچولو میزنم به شوخی میگم دختر جون ببین الان دیگه تو شکمم نیستی که لگد بزنی و من نتونم کاری بکنما الان دیگه منم میتونم گازت بگیرم اگه اذیتم کنی دلم نمیاد که بزنمت
به نظرت از دو سال شب و روز شیفت دادن برای هر روز ده دوازده تا بچه مریض سخت تره؟آخه پرستارم به نظرم از اینکار سخت تر نیست...اصن یه لحظه نمیتونم بشینم حتی گزارشامو ایستاده مینوشتم ...نصف ماه شب کار بودم از عصر تا صبح بعدش نصف دیگش هم صبح و عصر...اینم بگم شیفتام همه فشرده و داغون و میومدم خونه فقط میخوابیدم و بعدم شیفت بعد...مریضا هم پرکار و حال بد و مامانا هم همش بالاسرمون که بیایین بچه ام کبود شد اکسیژنش رفت...ینیاز این سختتره؟