2777
2789

من ۱۸ سالمه تو تقدم امروز فهمیدم باردارم 😭💔

خدایا بدبختی پشت بدبختی داداشم بیمارستان بستریه خودمم که اینجوری مامانمم حالش بده😭💔

بنظرتون بهشون بگم باردارم؟؟؟

فقط من و شوهرم میدونیم😢💔

⁦❤️⁩😻

مبارکه عزیرم چقدرم خوب اتفاقا تواین اوضاع یه خبر خوب بدید خیلیم عالی

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت چجور آدمیه اگه بشنوه خوشحال میشه یا میزنه تو ذوقت؟؟ 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

داداشت چی شده مامانت چرا حالش بده خدا سلامتی بده... اگه خانوادت مثل خانواده من حساسن که نمیدونم باید چکار کنی اما قطعا باید شوهرت این خبرو بده و پشت شما باشه که نگهش دارید

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
داداشت چی شده مامانت چرا حالش بده خدا سلامتی بده... اگه خانوادت مثل خانواده من حساسن که نمیدونم باید ...

داداشم خودکشی کرده قرص خورده بیمارستان بستریه مامانمم به خاطر همین موضوع حالش بده نمی‌دونم حساسن سر این موضوع یا ن ولی تو این اوضاع بنظرم اگه بفهمن ناراحت میشن

⁦❤️⁩😻