2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

مثلا به یکی میگن درخت، اولین چیزی که به ذهنش میرسه همون چیزیه که براش تداعی شده.

مثلا یاد پارک میفته.

یا یاد گل و گیاه میفته.

الآن بهتون میگم غم، اولین چیزی که به ذهن تون میرسه چیه؟

مثلا به یکی میگن درخت، اولین چیزی که به ذهنش میرسه همون چیزیه که براش تداعی شده. مثلا یاد پارک میفت ...

یاده اون حسه میوفتم که انگار وسط سینت سنگینی میکنه ازش بدم میاد 😕

یا از دست دادن 

خجالت بکش ای قنبرین خوی 🩴

یاده اون حسه میوفتم که انگار وسط سینت سنگینی میکنه ازش بدم میاد 😕 یا از دست دادن 

درسته، به همین میگن تداعی.

حالا بگید اون کسی که دنبال شما میفته چه چیزی رو برای شما تداعی میکنه؟ 

درسته، به همین میگن تداعی. حالا بگید اون کسی که دنبال شما میفته چه چیزی رو برای شما تداعی میکنه؟&nb ...

اینکه میترسم بگیرتم، خیلی اشفته ام اون موقع فقط میخوام با تندترین سرعت ازش فرار کنم 🥺

درسته، به همین میگن تداعی. حالا بگید اون کسی که دنبال شما میفته چه چیزی رو برای شما تداعی میکنه؟&nb ...

تا الان دقت نکرده بودم ولی دیشب که باز خواب دیدم، صبح بهش فکر کردم یادم اومد قبلا هم یه چندبار این حسو داشتم وقتی تو خوابام یکی دنبالم میکرد بعد دیدم چندبار همچنین خوابی دیدم 🙁

تا الان دقت نکرده بودم ولی دیشب که باز خواب دیدم، صبح بهش فکر کردم یادم اومد قبلا هم یه چندبار این ح ...

درسته متوجه شدم.

حالا در این روزها، در بیداری چه دغدغه ای دارین؟ 

به چه چیزی بیشتر فکر میکنین؟

درسته متوجه شدم. حالا در این روزها، در بیداری چه دغدغه ای دارین؟  به چه چیزی بیشتر فکر میکنین ...

نمیدونم کلا ادم دغدغه مندی نیستم 😕😂

اهاااااااا

اینکه مامانم اینا بفهمن یه چیزیو 😐🚶🏻‍♀️😂

اوکی. چیزهای بیشتری از خواب یادتون نمیاد؟

اینکه مرده سایه به سایم میاد 

خواب قبلیم

اول تو خیابون بودیم من میدوییم اونم میومد پشتم بعد رفتم تو حیاط درو محکم بستم ولی اومد، به هر دری میخورم محکم میبستم که نیاد ولی باز میومد 

منم خیلی میترسیدم

خواب دیشبم

رفتیم تو یه خونهه که چندتا ادم دیگه بودن که کمکم میکردن 

مثلا جلوش مانع میزاشتن که شاید سرعتش کم شه من بتونم فرار کنم ولی باز میومد