2777
2789

بیشتر سوتی هام جلو خانواده ی شوهرمه بجای زودپز گفتم آرامپز بجای دستیگره گفتم کفگیر و... اینقد زیادن یادم نمیاد 😔ادم پر حرفیم نیستم بدون فکر حرف زدن رو قبول دارم ولی متاسفانه هرکاری میکنم اون کلمه ی لهنتی رو یادم نمیاد یعنی نمیدونم اسمش چی بوده 😐احساس میکنم زمینو اسمون دست به دست هم میدن تا من سوتی رو بدم 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب بخون متن بخون صدا بلند تند حرف بزن . بعد اول فک کن بعد بگو  یا با گوشیت سرچ کن

راستش موقعیتای که سوتی میدم موقعه ای نیس که گوشی دستم بگیرم ببینم چی بود میخواستم بگم موقعه ی کمک کردن واسه کشیدن ناهار 😑

عزیزم اول که سردی نخور

دوم چای گل محمدی بخور

سوم اصلا به این قضیه فکر نکن چون بدتر میشی،منم اوائل زندگی همینجور بودم تا میخواستم حرف بزنم میگفتم الان خراب میکنم و برام پیش میومد

بعد از یه مدت خیلی محکم شروع میکردم به حرف زدن و خدا رو شکر کلا اون مسئله حل شد...

مثلا یه بار به در صندوق عقب‌ ماشین گفتم کاپوت🤦‍♀️😅

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
راستش موقعیتای که سوتی میدم موقعه ای نیس که گوشی دستم بگیرم ببینم چی بود میخواستم بگم موقعه ی کمک کر ...

خب چی میگی؟چرا وسایل صدا میزنی 

ح نزن😂

من خودمم میخندم اصلا مهم نی برام

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
خب چی میگی؟چرا وسایل صدا میزنی  ح نزن😂 من خودمم میخندم اصلا مهم نی برام

😔این فقط نیس موقعه صحبت کردن استرسو هولم وقتی میخوام توی جمع سکوت چیزی بگم یهو شروع میکنم بدون مقدمه چیزی میگم جلو جاریم همینجوری شد گف چته ترسیدم 😶

😔این فقط نیس موقعه صحبت کردن استرسو هولم وقتی میخوام توی جمع سکوت چیزی بگم یهو شروع میکنم بدون مقدم ...

خب اصلا وقتی هولی حرف نزن سرعت حرف زدن تن بیار پایین. اصلا استرس نداشته باش یه حرف زدن که کاری نداره پس میتونی تو خونه تمرین کن و رو اعتماد بنفسم پاک کن . اصلانم مهم نی سوتی 

خب اصلا وقتی هولی حرف نزن سرعت حرف زدن تن بیار پایین. اصلا استرس نداشته باش یه حرف زدن که کاری نداره ...

💖مرسی یه جرقه ای درونم روشن شد ان شاالله سعی میکنم okبشم مرسی از وقتی که برام گذاشتی و برام راه حل پیدا کردی عزیزم 

💖مرسی یه جرقه ای درونم روشن شد ان شاالله سعی میکنم okبشم مرسی از وقتی که برام گذاشتی و برام راه حل ...

قربونت عزیزم .یه سری جملات هست ۶سیخ جیگر وووو اینام اینقدر تمرین کن زبونت بچرخه

قربونت عزیزم .یه سری جملات هست ۶سیخ جیگر وووو اینام اینقدر تمرین کن زبونت بچرخه

😂اونو ادم عادی هم توش می مونه ولی یه چنتاییش رو امتحان میکنم فک کنم از زبونم خیلی کم کار کشیدم واس خاطر همینه درست نمیپرخه

😂اونو ادم عادی هم توش می مونه ولی یه چنتاییش رو امتحان میکنم فک کنم از زبونم خیلی کم کار کشیدم واس ...

نه ولی مجری ها تمرین میکنم قبل برنامه