2777
2789
عنوان

بیاید بگید ناهار چی درست کنم با یه بچه شیطون نق نقو🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 20 پست
سخته ی جیزایی رو از قبل آماده.کن.برنحت رو همیشه تو پلوپز بزار.پیاز داغ و حریره سیر و سبزی سرخ شده.حب ...

آره آفرین فکر خوبیه. سبزی که همیشه بنده خدا مامانم برام آماده میکنه میده، اما میدونی چیه من تا یه ذره وقت اضاف بیارم یا مثلا پسرم در طول بخاد یه چرتی بزنه منم کنارش میخابم یا استراحت میکنم. آخه خیلی خسته ام، هرچقدر بگم کم گفتم از بس که شبا هم بیخوابه🥺

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اسی  من ی کار دیگه هم کردم وقتایی دندون درمیاورد یا رفلاکسش عود میکرد و نق نقو میشد میبستمش به ...

😄😄😄😄کمرت درد نمیگرفت؟ بچه یه ساله که بزرگه دیگه الان من پسرم ماشالله ده کیلو و نیمه وزنش. بخام این کارو کنم سر یک ماه دیسک کمر گرفتم😂😂🤣 اگه برم بشینم پیشش بازی کنم یا کلا بشینم فقط کنارش آرومه اما خدا نکنه برم تو اشپزخونه سر یه کاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه اینجوریه دیگه صبوری میخواد میدونم خسته میشی ولی باید همپاش باشی تا بچه حوصلش سر نره و نق نزنه

آره دقیقا همه بهم میگن صبوری کن. باز اگه خوابش درست بود انقدر بهم فشار نمیومد، مشکلمم همین غذا درست کردنه بیشتر، اصلا یه لحظه امون نمیده فقط باید برم بشینم پیشش تا ساکت باشه

میتونی شب که بچه خوابید که میگین ظرفارو اینارو میشورید غذا تو نو درست کن بذاری یخچال فقط ظهر گرم کنی ...

آره میشه ولی میترسم سر وصدا بشه،بیدار بشه. دیشبم جوری کار کردم که از مورچه صدا میومد ولی از من نه. خدایا چقدر مادر بودن سخته🥺ولی بازم شکر