ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره...احتمالشم زیاده...خودتو گول نزن اصلا طبیعی روش جلوگیری محسوب نمیشه
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
فکر نکنم باشه من 4 سال طبیعی بودم نشد که الان قرص میخورم ولی
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
دوستم اسفند عروسی کرد ۲۰ روز پیش پسرش بدنیا اومد همون شب اول گرفته بود😁
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین
ببین گلم ریسک نکن.امکاتش هست.بچه نمیخوای روش دیگه رو امتحان کن.ولی برات مهم نیس حامله شدی هم شدی، اونوقت طبیعی خوبه.اینجا خانومی میگفت ۵سال طبیعی پیشگیری کرده بعد خودش خواسته حامله شده باز ۵سال طلیعی پیشگیری گرده ولی اینبار ناخواسته باردار شده.۱۰سال براشون جواب داده ولی یهویی شده😂حلاصه که ریسکه.من خودم تو ۱۲سال یبار طبیعی پیشگیری کردم فقط دخترم سلام داره خدمتتون😂