2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک دوازده روز وقت دارم تااولین امتحان

دوستان لطفا امضامو بخونید کاری بود درخدمتم

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام

منممممم😭😭😭😭😭

دو درس دیگه مونده ولی دارم هلااااک میشم

ساعت ۹ هم امتحان دارم😭😭😭😭💔💔

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
من 10:30حضوریه😭😭

عرررررر😭

چند تا درس دیگه مونده مال شما؟

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
از استرس دارم میمرم

من هر از گاهی بهم سر میزنه‌ خوندم هما رو ولی نکنه یه سوالی بیاد من بلد نباشم وای خدایاکمک

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
من هر از گاهی بهم سر میزنه‌ خوندم هما رو ولی نکنه یه سوالی بیاد من بلد نباشم وای خدایاکمک

منم همون استرسو دارم دلم میخواد موهای معلمم رو بکشم

من همینم ک هستم نیازی ب تائید تو نیس❄🌊