2777
2789
عنوان

بیاین اینجا مومنه های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم سعیمومیکنم چشم❤

همیشه اینو یاد باشه میگن باخدا باش پادشاهی کن...احساس میکنم بیشتر مشکلاتت بهاطر سن کمت و بی تجربگی و از طرف دیگع نداشتن پشتوانه است..خیلی وقتا امکان ذاره کاری بکنی که بعدها با سختی رو برو بشی مثل همین ازدواجت پس سعی کن تو  کارات بیشتر با افرادی مثل مشاور ها . مشورت کنی تاضرر نبینی ...همیشه بخاطر اینکه زود از چاله در بیایی خودتتو نداز تو چاه....برات دعا میکنم گلم....مخصوصا واسه کوچولوت❤️❤️❤️

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
همیشه اینو یاد باشه میگن باخدا باش پادشاهی کن...احساس میکنم بیشتر مشکلاتت بهاطر سن کمت و بی تجربگی و ...

مرسی ک وقت گذاشتی عزیزم

من هرچی مشکل تا ب امروز داشتم بخاطرخانوادم بوده و متاسفانه دیگه دیرشده واسه هرچیزی

هرحرفیونمیشه هرجایی گف

ولی متاسفانه درگیراعتیادشدم و راه گریزی نیس...

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

مرسی ک وقت گذاشتی عزیزم من هرچی مشکل تا ب امروز داشتم بخاطرخانوادم بوده و متاسفانه دیگه دیرشده واسه ...

کمی از تاپیکاتو خوندم متوجه شدم خانواده ات مقصرن...اما هنوز جوونی نکن اینکارو با خودت  .....کی گفته اعتیاد مشکلاتتو حل  میکنه که هرکی مشکل داره میره سراغ اعتیاذ...خودت اگخ رنگ خوشبختی ندیدی بزار پسرت ببینه...پس حتما بفکر ترک باش...از تو سن بالاتر ترک کردند شما که هنوز سنی ندازی که میگی راهی نیست....چرا عزیزم هست....از تو حرکت از خدا برکت...بخاطر پسر کوچولوتم که شده حتما ترک کن....من مشهدم برم حرم حتما واست دعا میکنم...ان شالله امام رضا.ع.دستتو بگیره و حل کنه مشکلاتتو 

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
کمی از تاپیکاتو خوندم متوجه شدم خانواده ات مقصرن...اما هنوز جوونی نکن اینکارو با خودت  .....کی ...

عزیزدلم خودمم مشهدی ام

ممنون میشم سرنمازت واسم دعاکنی

میگن اگ به اسم دعاکنی میگیره

اسمم زینبه برای خودم و پسرم دعاکن💔😢

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

عزیزدلم خودمم مشهدی ام ممنون میشم سرنمازت واسم دعاکنی میگن اگ به اسم دعاکنی میگیره اسمم زینبه برا ...

خوشبختم پس همشهری ام...امام رضا رو داری به قرص و اعتیاد پناه میبری گلم؟ نمیبنی تو این کرونا چقدر از راههای دور حتی کشورهای دیگه میان که فقط چند ساعت حرم باشن چند میلیون خرج میکنن..حیفه بخودش پناه نمبری...من که حتما برات دعا میکنم زینب جان ..اما خودتم همین چند روزه یکسرحرم بزن و بخواه کمکت کن  ..دست همه رو گرفته نمیشه که دست شما یکی رو نگیره گلم....شماهم.واسه من دعا گن گلم🌹🌹🌹🌹

مرسی ک وقت گذاشتی عزیزم من هرچی مشکل تا ب امروز داشتم بخاطرخانوادم بوده و متاسفانه دیگه دیرشده واسه ...

عزیزم با خودکشی فقط اخرت خودت رو‌تباه میکنی و‌تا ابد در جهنم ماندگار میشی 

شما هنوز زنده ای و‌رسالتت تو‌دنیا تموم‌نشده

اینکه ناامیدی همه از شیطان 

هزاران نفر ترک میکنن و‌زندگی شیرینی شروع میکنن

شما مادری 

بهشت زیر قدم‌هاته 

بخاطر پسر گلت بسم الله بگو‌بلند بشو‌

خدا هم‌کمکت میکنه 

تو‌همون مامانی میشی ک‌‌پسرت بهت افتخار میکنه

بخدا مشکلات همه دارن 

خود من پسر چهارسالم پیشم نیست 

هرروز میمیرم و‌ زنده میشم 

الکی نیست که امام حسین ع فرمودند یا دهر اف لک‌من خلیل

اف بر تو‌ای دنیا و‌بر دوستداران تو‌

حتما نماز شروع کن ب ارامش میرسی 

تارک‌الصل‌ة عاقبت بدی داره 

برات دعا میکنم 

برام‌دعا کن 🌹

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
عزیزم با خودکشی فقط اخرت خودت رو‌تباه میکنی و‌تا ابد در جهنم ماندگار میشی  شما هنوز زنده ای و‌ ...

سلام کجای دیگه نیستی پیدات نیست

با اون یزدی چیکار کردی بالا خره به جای رسید

شوهر سابقت چی اون رو چیکار کردی بچه هم داشتی ازش؟