2777
2789

شوهرم مشکل روحی روانی پیدا کرده جدیدا  

بهونه گیر شده ثبات شخصیتشو از دست داده فشار کارش زیاد استرس و اضطراب داره یه جورایی خودشو با رابطه جنسی تخلیه میکنه ولی همچنان بدخلق و بهونه گیر مثل بچه ها شده!! چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما محیط خونه رو بدون استرس و دلخوری و .... براش نگه دار

از دمنوش گیاهی برای ارامش اعصاب هم میتونی کمک بگیری

اگه اهل حرف زدن هست، بهش پیشنهاد بده افکارشو با شما در میون بزاره تا فشار روانیش کمتر بشه . حتی شده برای چند دقیقه

البته شمام سعی کنید بدون قضاوت یا .... در این موردها باهاش حرف بزنید

شما محیط خونه رو بدون استرس و دلخوری و .... براش نگه دار از دمنوش گیاهی برای ارامش اعصاب هم میتو ...

تقریبا همینکارارو میکنم ولی هی داره بدتر میشه....

انقدر کوتاه اومدم خسته شدم

اصلا به فکر منم نیست

چیزهایی که می‌فرمایید همه نشانه‌های اضطراب فکری و وسواس عملی اخلاقی هستند، که جفتشون چیزهای بسیار عادی‌ای هستند ولی اگر درمان نشوند به شدت میتونن مشکلات جدی‌ای ایجاد کنن.

مراجعه به یک متخصص حرفه‌ای خیلی میتونه به هر دو شما کمک کنه.

چیزهایی که می‌فرمایید همه نشانه‌های اضطراب فکری و وسواس عملی اخلاقی هستند، که جفتشون چیزهای بسیار عا ...

رفتاراش پرخاشگرانس ولی زودم پشیمون میشه

دست خودش نیست کنترل رفتاری نداره مشخص مضطرب...