2777
2789
عنوان

خرگوش حیوون خوبی هست بخرم ؟

1722 بازدید | 29 پست

به یه حیوون خونگی نیاز دارم از پرنده خوشم نمیاد نظرتون در مورد خرگوش چیه ؟ 

خوکچه هم بگید اگه داشتید 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرگوش خوبه. ولی من زود خرگوشم رو دادم رفت. همستر بهترین گزینه است. چون میتونی باخیال راحت تو خونه تنهاش بذاری. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
سلیقه ایه.. من خودم خرگوش دوست ندارم ولی خودم سنجاب دارم خیلی مهربونه

میشه عکس سنجابت رو بذاری اگه امکانش هست 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
خرگوش خوبه. ولی من زود خرگوشم رو دادم رفت. همستر بهترین گزینه است. چون میتونی باخیال راحت تو خونه تن ...

خرگوش پشیمونت کرد؟ 

نکنه منم بخرم پشیمون بشم

امان از روزی که گدا معتبر شود   

خوکچه و همستر هم خیلی خوبه. همستر بیشتر چون به شدت تمیزه و وقتی بیاریش بیرون بازی کنه مثل خوکچه نیاز به آموزش دستشویی نداره، خودت رو بکشی ده ساعت هم بیرون باشه اصلا کثیف نمیکنه در قفسش رو باز بذاری خودش میره دستشویی میکنه برمیگرده برای بازی. هزینه نگهداریش هم کمتره، بی‌سروصداست و خیلی باهوشه و خیلی اخت میشه با صاحبش. فقط باید براش وقت بذاری و فکر نکنی چون کوچولوئه نیاز به لوازم توی قفس یا بازی کردن بیرون با تو نداره.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "