2777
2789

من جدا شدم و اطرافیانم و  نزدیکانم یه چندتا خصلت بهم گفتن که اینارو دارم منم واقعیتش دچار دوگانگی شدم نمیدانم کدام خصلت هامو از بین ببرم 

کدام رو کمترش کنم

کدام رو کاری بهش نداشته باشم...

امااااا چیزی که هست خب دارم میبینم افرادی هستن که بدتر از خصلت من دارن زندگی میکنن و بچه و زندگی و ....

خصلت هایی که گفتن دارم:

نازک نارنجی

غد و خشک(اینو خیلی قبول ندارم) چون با اشخاص صمیمی و هم سن هام شوخی های خرکی داریم 

مغرور

لجباز

دید از بالا  (بازم خودم اینو قبول ندارم)

زود رنج 

گل دختر نازم آرامش

تو قرار نیست با نظر بقیع خودتو تغییر بدی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قرار نیست با نظر بقیع خودتو تغییر بدی

افرین ولی چون شکست خوردم الان حساس شدم شاید بعضیا خصلت هام خیلی مشکل ساز نشه و بعضیا رو باید واقعا از!بین برد 

گل دختر نازم آرامش

خب مشکلش چیه؟

مگه همه خوبن؟

بنظرم صفات بدی نبود

حسادت ، دروغ، بخل و کینه، ذات بد، بدخواستن مال دیگران، بد دهنی ، زیرآب زنی، خیانت و ...

اینا نیاز به تغییر داره، نه شما 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

زودرنجی؟بابات هست؟

سعی کن بابت هرچیزی سریع ناراحت نشی .تا نه شنیدی حالت خراب نشه.تا یه رفتار بد ازیکی دیدی فوری قط ارتباط نکن

تمرین.مثلا برو پیشنهاد غیر عادی به مامانت بده بگو مامان میشه گوشیتو بندازم زمین بشکنم اونم میگه نه ؛توام بگو‌وای مرسی

اینا رو از یه کانال دیدم

نه هیچ کدام اینا رو ندارم 

خب خوبی دیگه 

منم صفات تورو دارم اما کسی بهم نگفته بدی

البته هرچیزی افراط بده

مثلا انقدر نازک نارنجی باشی که لوس باشی جالب نیس، اما در حد وسط خوبه به هرحال دختری 

غرور هم اگر افراطی باشه بده، اگر معتدل باشه خوبه 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖