داشتیم حرف میزدیم میگه خواهردوستمو ک مجرد بود دیده بودم زشت بود دوروز پیش دیدمش خیلییییی خوشگل شده بود ازدواج کرده ابروهاشو برداشته شده حوری(((( کاش اونومیگرفتم)))))منم همینطوری نگاش کردم چیزی نگفتم چون در کل زیاد ازاین حرفامیزنه بهم....من بیخودی ناراحتم؟؟؟؟
کاش اینو بهش میگفتم همیشه بشوخی وجدی و....مسخرم میکنه و بهم میفهمونه ک از من راضی نیست وپشیمونه
شنیدی میگن اقا میره کتابخونه میبینه اسم کتاب چیه ؟اسمش این بوده مردا از چه زنی خوششون میاد بعد رو میکنه به مسیول کتابخونه میگه مردا معمولا از همه زنها خوششون میاد الااا زن خودشون
اصلا دوس ندارم برم خونشون همشونم باهمن من همیشه تنهام چون هرکاری کنم یه جوری تنفرشونو نشون میدن منم اصلا تحویلشون نمیگیرم چون خیلی پشت سر اذیتم کردن حرفاشون بعدها ب گوشم رسیدن منم شماره همشونو حذف کردم با هیچ کدومشون در ارتباط نیستم تنها مشکلم اینکه همیشه از م انتظار کارکردن دارن
عزیزمی ،انشالله همیشه دلت شاد ولبت خندون باشه نبینم دیگه ناراحت باشی همیشه هر موقع ناراحتی به حرفاو کارهایی که با شوهرت خیلی خوشحال بودی بیفت یه لبخند روی لب میفته اون ستودنیه
☹️هیچکسم ندارم تو جمعشون بهم یه کم قوت قلب بده ک بشین سرجات نرو یا داخل کاش یه قدرت داشتم میتونستم جواب برادرشو هرامو بدم جواب خواهر شوهرامو میتونم بدم ولی برادرشوهرامو ن 🤦♀️