2777
2789
عنوان

توروخدااین حرفه شوهرمن بمن میزنه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 77 پست
چن شب پیش برادرشوهرم  تو چشمام نگا میکنه میگه برو هالو جارو 🙁همه ام نوا میکردم شوهرم وفت برو ج ...

یاخدا.این دگ خیلی.....شوهرمن اینطوریام نیست توجمع کم وبیش هواموداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا.این دگ خیلی.....شوهرمن اینطوریام نیست توجمع کم وبیش هواموداره

افرین پس ببین زندگیت قشنگیای خودشم داره خوبیهای خودشم داره پس به خاطر یه حرف اینقدر خودت اذیت نکن قووول 

کاش اینو بهش میگفتم همیشه بشوخی وجدی و....مسخرم میکنه و بهم میفهمونه ک از من راضی نیست وپشیمونه

شنیدی میگن اقا میره کتابخونه میبینه اسم کتاب چیه ؟اسمش این بوده مردا از چه زنی خوششون میاد بعد رو میکنه به مسیول کتابخونه میگه مردا معمولا از همه زنها خوششون میاد الااا زن خودشون

اصلا دوس ندارم برم خونشون همشونم باهمن من همیشه تنهام چون هرکاری کنم یه جوری تنفرشونو نشون میدن منم اصلا تحویلشون نمیگیرم چون خیلی پشت سر اذیتم کردن حرفاشون بعدها ب گوشم رسیدن منم شماره همشونو حذف کردم با هیچ کدومشون در ارتباط  نیستم تنها مشکلم اینکه همیشه از م انتظار کارکردن دارن 

اصلا دوس ندارم برم خونشون همشونم باهمن من همیشه تنهام چون هرکاری کنم یه جوری تنفرشونو نشون میدن منم ...

ای بابا.کنیز ک نیستی دور از جونشون عجب ادمایین.والا همه شوهرا یطوری بدن خخخخ والا

قربونت قول فدات😚

عزیزمی ،انشالله همیشه دلت شاد ولبت خندون باشه نبینم دیگه ناراحت باشی همیشه هر موقع ناراحتی به حرفاو کارهایی که با شوهرت خیلی خوشحال بودی بیفت یه لبخند روی لب میفته اون ستودنیه 

☹️هیچکسم ندارم تو جمعشون بهم یه کم قوت قلب بده ک بشین سرجات نرو یا داخل کاش یه قدرت داشتم میتونستم ج ...

والا الان فهمیدم ک باید بی توجه باشیم بی شخصیتن دگ چ میشه کرد