داشتیم حرف میزدیم میگه خواهردوستمو ک مجرد بود دیده بودم زشت بود دوروز پیش دیدمش خیلییییی خوشگل شده بود ازدواج کرده ابروهاشو برداشته شده حوری(((( کاش اونومیگرفتم)))))منم همینطوری نگاش کردم چیزی نگفتم چون در کل زیاد ازاین حرفامیزنه بهم....من بیخودی ناراحتم؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس حرف مفت زیاد میزنه، قربونت برم همچین مردهایی رو نباید دم به دمشون داد حالا جوابشم میدادی دعواهم میکردی کی اذیت میشد کی شب وقتی میخواد بخوابه همش این حرف مثل نوار کاست تو مغزش میچرخه خدایی نکرده دست روت بلند میکرد ...فکر کردی برای اون مهمه ،نه این زن که حساس این زن که شکنندس این زن که این حرفا تو ذهنش تو قلبش می مونه پس بی خیال شووو با خودت بگو ،،،ببخشیدااا با ادم نفهم زندگی میکنم برا خودت اهنگ بزار شاد باش برقص به خودت برس دوش بگیر به این چیزهام فکر نکن هیچی عزیزتراز خودت وبا ارزش تراز خودت ووووجوووووددد ندارررره😘😘
من قبلا خونه نادرشوهرم خیلی کمک میکردم ولی بهم خیلی بی احترامی کردن و پشت سره خیلی حرف میزدم خیلی باهاشون صنیمی بودم ولی الان اصلا تحویلشون نمیگیرم باهاشون حرف نمیزنم ولی بازم الان ازم انتظار دارن براشون کار کنم چیکاره کنم