2777
2789
عنوان

توروخدااین حرفه شوهرمن بمن میزنه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 77 پست

ازلحنو رفتارمشخصه طرف شوخی میکنه مثلا حرصتو دراره این خودش یه نوع توجه و علاقه هست نسبت بهت یا ازرو هیزی میگف تشخیص باخودته عزیزم درکل  حرفش جالب نبود

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

تو هم میگفتی همسایمونو دیدم اووووووف چه اقایی شده بود چه دلبر بود واااای وایییی اصلا نگم برات کاش منم با اون ازدواج میکردم 😏😏😏

تا حساب کار بیاد دستش

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میگفتی  کاش  منم با  دوستت ازدواج  میکردم  خانوادگی &n ...

😂😂😂😂خوشگلم شوهرمن دیوونس یبار خواب دیده بود من ازدواج کردم ساعت ۵صبح میخواست منوخفه کنه بیدارم کرد قسم خوردم ولم کرد

😂😂😂😂خوشگلم شوهرمن دیوونس یبار خواب دیده بود من ازدواج کردم ساعت ۵صبح میخواست منوخفه کنه بیدارم ک ...

خب تو چرا خفه اش نمیکنی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نه اتفاقاااا وقتی بهش جواب ندادی بدترین کار دنیارو دادی معطل بوده جیع جیغ کنی و اعصبانی بشی عکس العمل نشون بدی نقطه ضعف دادی دستش هر موقع بخواد اذیتت کنه از این حرفاااا میزنه محل ندی میگه براش مهم نیست دیگه نمیگه