2777
2789
عنوان

دلداری

183 بازدید | 12 پست

سلام.

بچه ها دوست صمیمیم احساس اضافه بودن تنها بودن ناامیدی میکنه فک میکنه واس کسی مهم نیس همه تنهاش میزارن ب خودکشی فک میکنه ...🤦🏻‍♀️ من چی بگم دقیقا حالش یکم بهتر شه؟!چی بگم که خودشو دوس داشته باشه بدونه منم هیچوق تنهاش نمیزارم

لطفا بگین؟؟؟

عزیزم بهش بگو اون واسه خانواده ودوستانش واقعا مهمه واون بیهوده افریده نشده یک وظیفه ای در این زندگی داره که باید بواسطه اون بدرد همه انسانها بخوره. 

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت به شدت افسرده ست و به دلیل فکر خودکشی، از اوررانس های روانپزشکی کار زیادی از شما تو این مرحل ...

عزیزم در اون حدم نیس😂🤦🏻‍♀️

اونطوری میگه که من بیشتر دلداریش بدم ک منم اصن نمیدونم چی بگم

عزیزم در اون حدم نیس😂🤦🏻‍♀️ اونطوری میگه که من بیشتر دلداریش بدم ک منم اصن نمیدونم چی بگم

اوکی

پس همینا که دوستان گفتن

میشه شما هم بیای تاپیک من نظر بدی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7916178/دوستان-نظرتونو-می-گید-درباره-این-خانم-و-زندگیش?postId=221650675

خب چجوری؟😕

آهنگهای مذهبی آرامبخش گوش بده ببرش اماکن مذهبی هرچی بیشتربه خدا نزدیک بشه ازاین تفکرات بیرون میاد اگه قطره گل ساعتی هم استفاده کنه گلاب گل گاوزبان مفیده

یارب نظرتو برنگردد
اگه من همچین دوستی داشته باشم یکی از روزهای هفته میبردمش جایی که دل آدم باز شه مثلا خرید ، آبشار ، ...

عزیز دلم ما دوسال بود که همو نمیدیدیم ک فقد دیروز تو امتحان اونم فق ۵دقه دیدم

خانوادمم سختگیرن نمیزارن برم بیرون

فق میخوام یه حرفی بزنم ولی نمیدونم دقیقا چی بگم که اروم شه🤦🏻‍♀️

مذهبی نیستیم گلم از این جور چیزا خوشمون نمیاد

یکی از دلایل افسردگی و... همین دوری از خداست ، مگه میشه از چیزی که باعث خلقتت شده و تن سالم و فکر سالم و نعمت و... همه چی بهت داده خوشتون نیاد؟؟ اصلا خود خوندن قرآن با معنی سراسر آرامشه 

خیلی راه ها هست مثل ورزش، تغذیه سالم،دوست سالم،تفریح،سفر و.... باعث حال خوب میشه

کنارش باش به حرفاش گوش بده بهش اهمیت بده