2821
2789
عنوان

خسته شدم واقعا 😔

286 بازدید | 13 پست

یه ماه پیش با نامزدم دعوام شد و همه چی تقصیر من بود می‌دونم ...

ازش خبری نبود تو این یه ماه ،امشب مامانم بهش زنگ زد گف که چرا شما دوتا انقدر دعوا دارید؟بار اول جواب نداد بلافاصله رفتم پی ویش و گفتم چرا جواب ندادی و کلی تیکه و متلک انداختم 😢 

بعد یه ساعت زنگ زد گف که سرکار بودم گوشیم رو سایلنت بود ندیدم دختر شما همش بهونه دعوا میاره همش سرد برخورد می‌کنه و ... منم گفتم یه مدتی ازش دور باشم که تو حال خودش باشه و دور و برش نباشم 

آخه این شد دلیل؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم همه اشتباها از خودت بوده  بازم بهش حق نمیدی؟

درسته خب تقصیر من بوده اما خب خودش رو قهر گرفته بود 😐شب یلدا زنگ نزد حتی بهم تبریک بگه حالا یلدایی و اینا که به کنار...

میشه دلیل دعوا بگی ؟ سر چی بود 

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
درسته خب تقصیر من بوده اما خب خودش رو قهر گرفته بود 😐شب یلدا زنگ نزد حتی بهم تبریک بگه حالا یلدایی ...

خب عزیزم ازت دلخور بوده

این رفتارا برا هر ادمی سنگینه

خودتو بذار جاش اگه باهات این رفتارو میکرد راضی بودی؟

میشه دلیل دعوا بگی ؟ سر چی بود 

نامزدی یکی از اقوام دعوت بودیم چون ازدواجم فامیلیه خانواده نامزدم با اونایی که نامزدی داشتن مشکل خانوادگی دارن و پدر نامزدم زنگ زد گف اگه میرید پسفردا ما عروسی بگیریم ما اونا رو دعوت نمیکنید و منظور حرفش این بود که نرید نامزدی..

اما ما رفتیم و من از حرف پدر نامزدم ناراحت شدم و میخواستم سر اون خالی کنم بهم زنگ زد گف چخبرا عزیزم چی کارا میکنی منم گفتم چه خبر باید باشه برو از مامان بابات بپرس و با لحن بدی گفتم 

همین بود دلیل دعوا...

خب عزیزم ازت دلخور بوده این رفتارا برا هر ادمی سنگینه خودتو بذار جاش اگه باهات این رفتارو میکرد را ...

به نظرت چی کار کنم قشنگم ؟ برم پیام بدم بهش؟ آخه از طرفی هم میترسم برم پیام بدم  انگارخودم رو کوچیک کردم

نامزدی یکی از اقوام دعوت بودیم چون ازدواجم فامیلیه خانواده نامزدم با اونایی که نامزدی داشتن مشکل خان ...

آها

پس دلیلش رفتار پدرش بوده 😐واقعا چرا زنگ زد این بهت گفت 

ولی بازم ۱ ماه ولت کرده یکم آدم بی خیالی نیست؟ بعدا سر هرچی قهر نکنه

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
آها پس دلیلش رفتار پدرش بوده 😐واقعا چرا زنگ زد این بهت گفت  ولی بازم ۱ ماه ولت کرده یکم آدم ...

نمیدونم خیلی از دستش دلم شکسته و همش هم بخاطر خانوادشه اصن انگار ن انگار عروسی دارن یا ن 😔

نمیدونم خیلی از دستش دلم شکسته و همش هم بخاطر خانوادشه اصن انگار ن انگار عروسی دارن یا ن 😔

چون اون نامزدی رفتی اونا هم الان طرف پسرشونن  خصوصا اگر نامزدت رفته باشه حرفات بهشون گفته باشه 

چون اون نامزدی رفتی اونا هم الان طرف پسرشونن  خصوصا اگر نامزدت رفته باشه حرفات بهشون گفته باشه& ...

اوه اوه اصلا نگو که دلم کبابه رفته پیش ننه باباش گفته که همش قهره و ناز می‌کنه و از دستم ناراحت میشه 

به نظرت چی کار کنم قشنگم ؟ برم پیام بدم بهش؟ آخه از طرفی هم میترسم برم پیام بدم  انگارخودم رو ک ...

عزیزم بچه که نیستین قهر کنید باهم

بهش بگو یه روز بیاد خونه تون کافه ای جایی تنها بشینید باهم حرف بزنید سنگاتونو وا بکنید همدیگرو از سوتفاهم دربیارید 

بخدا نصف مشکلات و اختلافا بخاطر حرف نزدنه

اوه اوه اصلا نگو که دلم کبابه رفته پیش ننه باباش گفته که همش قهره و ناز می‌کنه و از دستم ناراحت میشه ...

😤🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️