2777
2789

خیلی حس بدیه

من قدم 174 5 هست و وزنم 55

از اندام های ظریف و کشیده خیلی خوشم میاد 

همش حس چاق بودن دارم  با اینکه لاغرم

شیرینی اصلا نمیخورم، قند نمیخورم

فست فودم کم میخورم

ولی هروقت چیز فست فودی یا مثلا نوشابه یا کیک  میخورم عذاب وجدان میگیرم ک الان چاق میشم. 

همش مدام وزنمو چک میکنم و اگه ببینم 1 کیلو چاق شدم به خودم گرسنگی میدم تا وزنم برگرده 

این خیلی بده

چیکار کنم با این وسواس؟؟ 

کسی هست مثل من باشه؟ 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم دوتامون اینجوریم 

مدام رژیم میگیریم 

با اینک وزنمون نرمال هست و شکم و اضافه وزن نداریم 

خب لاغری ب نظر من و ظرافت اندام قشنگتره برا همین دوست دارم مراقب باشم . وگرنه فکر نکنم وسواس یا فوبیا باشه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
خداییییش قد174با وزن55قشنگ نیس،اصلا تصورش حتی،یکم بزار وزن بگیری

دیگه اندامم لاغره😁

از اندام توپر بدم میاد

من و همسرم دوتامون اینجوریم  مدام رژیم میگیریم  با اینک وزنمون نرمال هست و شکم و اضافه و ...

نمیدونم حس میکنم یه جور زیاده روی و سختگیری بیش از حده

شایدم نرمال باسه

حس میکنم یه جور زیاده رویه انگار نمیتونی از خوردن لذت ببری

سال هاست غذایی رو با لذت نخوردم 🥺😑

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
نمیدونم حس میکنم یه جور زیاده روی و سختگیری بیش از حده شایدم نرمال باسه

به نظر من ک نرماله 

یه جمله ای خوندم نوشته بود ادما قیافشون دست خودشون نبوده . ولی اندامشون دست خودشونه 

برای همین نرماله که مراقب انداممون باشیم و هرچیزی رو نخوریم هم برای سلامتی هم زیبایی . 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
قد و وزنت چنده؟ 

قد ۱۶۵ 

قبلا۵۹بودم متاسفانه الان ۶۲ هستم داغونم😭😭😭

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
به نظر من ک نرماله  یه جمله ای خوندم نوشته بود ادما قیافشون دست خودشون نبوده . ولی اندامشون دس ...

حرفتون درسته

امضاتون خیلی برام جالب بود چون خودم همش افراد رو با یه رنگ خاصی تصور میکنم😂

حرفتون درسته امضاتون خیلی برام جالب بود چون خودم همش افراد رو با یه رنگ خاصی تصور میکنم😂

😂✌چ جالب . البته امیدوارم برای شما مثل من بیماری نباشه 🦋

قد ۱۶۵  قبلا۵۹بودم متاسفانه الان ۶۲ هستم داغونم😭😭😭

نه خوبی الان یه کوچولو کم کنی بهتر میشه

ولی بازم خوبی

نه خوبی الان یه کوچولو کم کنی بهتر میشه ولی بازم خوبی

۵۹هم بودم باز خودم چاق می‌دیدم 

الان ورزش میکنم و غذا کمتر میخورم