2777
2789
عنوان

کسی اینجا فوبیای چاق شدن داره؟؟! ؟ 😐😐😐💥💥

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 18 پست
😂✌چ جالب . البته امیدوارم برای شما مثل من بیماری نباشه 🦋

از کجا متوجه شدین براتون بیماری هست؟ یعنی ازارتون میده؟ 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
از کجا متوجه شدین براتون بیماری هست؟ یعنی ازارتون میده؟ 

از بچگی 

ما یه خونه ای زندگی میکردیم زمانی ک من خیلی بچه بودم و یادمه من ب اون خونه میگفتم خونه نارنجی . با اینک اصن رنگ نارنجی نداشت اون خونه . انقدر برای همه چی رنگ و رایحه و طعم تصور میکردم ک  مادرم تعجب کرد و منو برد روانشناس . روانشناس ارجاع داد روانپزشک و اونجا طی جلسات با روانپزشک گفتن ک بیماری سینستزیا دارم . یه اختلال روانی هست ک حس دوم توی فرد فعال میشه هیچ اذیتی نمیکنه و دارویی لازم نیست براش مصرف بشه ‌ مثل چال گونه ک یک اختلال ژنتیکی هست اما زیباترین نقص عضوه 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بچگی  ما یه خونه ای زندگی میکردیم زمانی ک من خیلی بچه بودم و یادمه من ب اون خونه میگفتم خون ...

اها نه برای من در این حد نیست

ولی جالب بود ممنون از توضیحاتتون ❤️

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
اها نه برای من در این حد نیست ولی جالب بود ممنون از توضیحاتتون ❤️

🦋❤

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...