2777
2789
عنوان

خوشگلی و اعتماد بنفس

391 بازدید | 20 پست

چرا خوشگلا اعتماد بنفس پایین دارند و میخوان همش از بقیه تأییدیه بگیرند همه بگند آره قشنگی 

ولی اونایی که خوش چهره نیستن یا معمولی اند خیلی اعتماد بنفس دارند! 

اینجا اکثر اونایی که میگند زشتیم وقتی عکس میدن واقعا قشنگن ولی انگار منتظر تایید شدن هستند از طرف بقیه 

این نشون میده اعتماد بنفس پایین دارند ؟؟یا چی؟

موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا به نظر من اینکارشون یه جور تواضع دروغینه

فقط میخوان تایید بشن تا ارضای روحی بشن وگرنه اعتماد بنفس دارن که عکس میذارن 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

چون عادت کردن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

اتفاقا اونایی ک میگن زشتیم و عکس میدن،خودشون میدونن قشنگن،اینجوری میگن ک بعدا عکسشونو دیدن،به به و چه چه کنن.

😁😁😁😁😁😁😁

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

فرمول خاصی وجود نداره و زیبایی ربطی به اعتماد بنفس نداره. برای عموم مردم خودپسندی صفت ناپسندی شمرده میشه و طرف میخواد پز قیافشو بده اما نمیتونه بگه بیاین من خوشگل رو ببینید واسه همین یه متن مکش مرگ ما میذاره

میگن زشتیم که بقیه بگن نهههههه خوشکلی 

اوه بگن خوشکلم بقیه میگن نهههههه زشتی چقد خودپسندی 

😂

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

ولی خداییش خیلی کار ضایعیه

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

اتفاقا به نظر من اینکارشون یه جور تواضع دروغینه فقط میخوان تایید بشن تا ارضای روحی بشن

تواضع دروغین چه جالب

آره شاید

من زشتم 🤣🤣🤣

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!

اخه اعتماد بنفس ربطی به خوشگلی نداره یه چیز درونیه مثلا میتونه از بچگی و خانواده بیاد. خیلی خوشگلا واقعا اعتماد بنفس ندارن یه کسایین میبینی قشنگ نیستن خیلی خودشونو خوشگل میدونن 

ماشالله 🌹

اخه اعتماد بنفس ربطی به خوشگلی نداره یه چیز درونیه مثلا میتونه از بچگی و خانواده بیاد. خیلی خوشگلا و ...

می‌دونی من یکی از اقوام خیلی زیباست از بس بهش گفتن خودشم‌مطمئنم ارضا روحی میشه ولی دائم میگه برم دماغمو عمل کنم 

انگار عطش زیبا تر شدن داره و اون همه تمجید ازش سیرش نکرده برام جالب بود