2777
2789
عنوان

باران

109 بازدید | 16 پست

سلام دلم پره ،نمیدونم چجوری آرومم بشم ،بعدازیکسال از کسی که همو دوست داشتیم شنیدم پدرش مخالفت کرده با ازدواجمون بعدازاینکه اومدن خواستگاری ،وخودش هم بهونه می‌کنه که کار جدید پیدا کرده تو شهرشون ،ازهم دور بودیم تواین یکسال ،انگار میخاست بکشه کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 27 و سن اون 28 بیکارم

سنت اصلا جا بدی نیس عاقلانه واس زندگیت تصمیم بگیر عشق یه طرفه اخر عاقبت ندارهقشنگ برو تو جامعه با کلی گزینه بترینتو انتخخاب کن نه احساسی /ایشونو میتتونی بگی چیکارس؟البته ببخشین فضولی میکنم نخواستن نگین  

سنت اصلا جا بدی نیس عاقلانه واس زندگیت تصمیم بگیر عشق یه طرفه اخر عاقبت ندارهقشنگ برو تو جامعه با کل ...

من تا به این سن نه عاشق شده بودم نه رابطه ای داشتم اما یهو به ایشون علاقمندم شدم بدجور ایشون خیلی محترمانه گفت منو عین خواهرش میدونه

ایشون تو داروخانه کار میکنن

من تا به این سن نه عاشق شده بودم نه رابطه ای داشتم اما یهو به ایشون علاقمندم شدم بدجور ایشون خیلی مح ...

اگه دوست داره ودوسش داری زوتر بگو بیاد خواستگاری ،اشتباه منو نکن ،وابستگی عاطفی پیداکنی داغون میشی ،یه وقت اگه جورنشه

من تا به این سن نه عاشق شده بودم نه رابطه ای داشتم اما یهو به ایشون علاقمندم شدم بدجور ایشون خیلی مح ...

خوبه بهش بگو حالا بقیه هس اونارو به چشم خواهر ببین یه لطفی کن منو به چشم مادر بچه  هات ببین   ایشالا بهم برسین 

نه من ابراز علاقمو کردم تموم شد اونم جوابشو داد دیگه برم چی بگم

واقعا ولش کن دیگه مردیکه احمق نمیدونه وقتی یکی با احساس بهش میگه نباید اینجوری کنه اصلا ولش کن کلا/راستی دکتره تو داروخونه؟

نه من ابراز علاقمو کردم تموم شد اونم جوابشو داد دیگه برم چی بگم

اصلا غرور ت رو حفظ کن ،اینجوری حس بدی حتی به خودت دست میده ،حس می‌کنه کی هست ،میدونم سخته ولی تحمل کن ،منم تو خال خودتم