2777
2789
عنوان

هر کس حاجت داره بیاد🙏💚

1511 بازدید | 413 پست

مراسم حضرت زهرا هستم 

اسم هاتونو بگین تا براتون دعا کنم و دعا بخونم 

خوندم لایکتون می کنم 

یا زهرا 💚

التماس دعا دارم 

اگه دوست داشتین برام صلوات بفرستین💚🙏🙏

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

گیس فلفل❤️🥺

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میشع برا خونه دار شدنمون دعا کنی زودتر عروسی کنیم چند سالع عقدم خیلی حرف میشنوم بابام گیر میده تیکه مینداره گره میوفته تو کارمون ک نشه توروخدا برای منم دعا کنید 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
من میشع برا خونه دار شدنمون دعا کنی زودتر عروسی کنیم چند سالع عقدم خیلی حرف میشنوم بابام گیر میده تی ...

چشم🙏

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

الهه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

سلام سایه ✋ برا منم دعا کن 🙏

سلام 

انشاالله خدا دلتو شاد کنه🙏

اسمم شیدا دعا کن مامان شم چندساله منتظرم  حاجت رواشی🙏

چشم دعا کردم 

انشاالله هرچه زودتر حاجت رواشی گلم🙏🌹