2777
2789

سلام دوستانی که با چرخ خیاطی سر و کار دارین من دو دفعه چرخ خیاطی خریدم دفعه ی اول ک واسه جهازم بود البته ساده  کلا بهم خراب انداختن متوجه نشدم چون از داخل زنگ زدگی داشت من بعد ها ک اومدم استفاده کنم متوجه شدم دفعه ی دومم پدرم ی چرخ خیاطی ساده خرید ب امید اینکه برم کلاس خیاطی بعد ک دستم راه افتاد حالا ی چرخ خوب بخرم الان ی مقدار پول دارم خیلی دلم میخاد ی چرخ خیاطی بگیرم چون دو دفعه ی قبل ک شانس نیاورده بودم از چرخ دلم میخاد چرخ خباطی خوبی بگیرم امروز رفتم نمایندگی کاچیران که قیمتهای مقرونو به صرفه ای داره من چرخ خیاطی ۵۰۰۰dک هم ظاهرش قشنگ تر بود رو خاستم بگیرم اما فروشنده کلی عیب و ایراد روشون گذاشت و گفت ب درد نمیخوره جاش نیو لایف ۱۱۲۹ یا ۱۱۳۹ و ۱۱۴۹ رو معرفی کرد تو رو خدا بدون تعصب ب برند خاصی مبشه نظرتونو بگید برام مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده زیاد ندارم برامن

برودر ۱۵۲۰

ایناگفتی نمیدونم

معمولا دروغ نمیگن میخان جنس خوب بدن بسته به کارکرد مشتری

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
همون دست دو ژانومه شرف داره به کاچیران 802 ژانومه بگیر

آخه از ی طرفم همسرم میگه ی چیز بگیر دوباره دو روز دیگه نگی خرابه ی خرده اون موافق نیست وگرنه چرخای ژانومه مادرم اصلشو داره دیگه راضیه