2777
2789

دربارع نی نی سایتی هایی کع فوت شدن..

چقد ترسناکو غمگینع..

فکر کنین خیلی از کاربرا مردن و کسی نفهمید..

واسع شادی روحشون ی صلوات بفرستیم🙏❤

دلیلی‌ باش‌ که‌ کسی‌ هنوز‌ خوبی‌ِ آدم‌هارو‌ باور‌ کنه..🩶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا منم مردم کسی نمیفهمه 

دیدید خیلی نیستم یعنی مردم 

به یاد منم باشید 

خدا خیرتون بده 🖤

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

کاربریه یکیشون که فوت کرده بود رو تگ کرده بودن رفتم تاپیکاشو همینجوری سرسری نگاه میکردم .... اینوخوندم🥺😣💔😓

درررررد امونم رو بریده .... حس میکنم اوضاعم خیلی خوب نیست .... خدا کنه بتونم تو این 21 روز دووام بیارم .... دوستام از همه تون مثل همیشه تقاضای دعا دارم ..شما را به خدا برام دعا کنین که درمان جدید به قدرت الهی موثر باشه .... دعا کنین تا اون روز از بین نرم و معجزه الهی رو ببینم .... خیلی درد دارم .... دردی که با هیچ مسکنی خوب نمیشه .... امروز روز عزیزیه من هم برای شما دعا میکنم ....الهی ...یک نظرتو کافیست که دل بندگانت آرام و مطمئن باشد ... آراممان کن ...و مطمئن به رحمت واسعه ات ...ای باسط الیدین ...ای جابرالعظم الکسیر .. .یا الله

🥺🥺💔 خدا همه‌ی رفتگان رو بیامرزه آمین

ما تو همسایگیمون چند سال پیش یه خانواده پنج نفره رفتن سفر تصادف کردن فقط دوتا بچه زنده موند

درخونشون بسته موند

یه فامیلونم رفت سفر عروس و پدرشوهر و مادر شوهر یه بچه کوچیک و پدر پدر شوهر اونا هم تصادف کردن همخ فوت شدن درجا بجز پدر پدر شوهر

چندین خانواده که با هم فوت شدن دیدم قبراشون کنار همه

مرگ خیلی نزدیکه عروس عمم هم پدرش تاسوعا فوت سد مادرش دیروزفوت شدن

خدا همه رو بیامرزه

واقعا منم مردم کسی نمیفهمه  دیدید خیلی نیستم یعنی مردم  به یاد منم باشید  خدا خیرت ...

هممون ی روز میریم😔💔و هیچکس اینجا شاید نفهمع

کاربریه یکیشون که فوت کرده بود رو تگ کرده بودن رفتم تاپیکاشو همینجوری سرسری نگاه میکردم .... اینوخون ...

چع تلخ😔💔

آمین

ما تو همسایگیمون چند سال پیش یه خانواده پنج نفره رفتن سفر تصادف کردن فقط دوتا بچه زنده موند درخونشو ...

💔😔چع بد

روحشون شاد