2777
2789
عنوان

با ۹۰۰ میلیون پول چیکار کنیم؟⁉️همههه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 42 پست

من باشم اصلا زمین نمیخرم یه خونه میخرم و میدم اجاره ..بعد بهترش میکنم ...ساخت اصلا نمیصرفه تو این شرایط ..ما یه دیوار چینی ساده کردیم پدرمون دراومد تازه شوهر من کارش،ساخت و سازه ... مصالح ثانیه ای رشد داره اصلا سمتش نرید

من با خرید زمین موافق ترم . اینجوری اگر شما نتونید بسازیدش باز ارزش پولتون حفظ میشه و یا حتی بیشتر&n ...

عزیزم ما زمین داریم الان میخواییم بفروشیم خریداز نیس نهایت هفصد بخره باز پول میخواد برا ساختش مردم میرن خونه میگیرن به صرفتره 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهاد اول خودتون خوبه با۹۰۰میشه یه جای متوسط یه آپارتمان کوچیک خرید

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

گزینه اول ریسکش کمتره و چندسال دیگه هم گرون شد لاقل یه خونه دارید چون یه دفعه میبینی فضایی میشه 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

گلم این مملکت نمیشه پا فرداش بشینی همون زمین ٢٠٠ را بخر یه  خونه ٢٠٠ هم رهن کن اگه پیش باباد یا باباش جا ندارید همین فردا شروع به ساختش کنید ٦ماه اماده میشه وام هم سقف را که زدید حسابی میدند.

من باشم اصلا زمین نمیخرم یه خونه میخرم و میدم اجاره ..بعد بهترش میکنم ...ساخت اصلا نمیصرفه تو این شر ...

به غیر گرونی مصالح ...بناوکارگر فیس افاده میان ویه روز میان سرکار ده روز نمیان و طول میکشه اعصاب خوردکنی داره ...کسی که بخواد بسازه باید حوصلشو‌هم داشته باشه

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
منم می‌خوام با پس اندازم یه سوییت کوچولو بخرم،تو دیوار دیدم سمت پرند آپارتمانهای ۴۰ متری ۳۰۰_۳۵۰ زیا ...

خوب عزیزم حتما فازش،رو چک کن ..یکسری مناطق همون سوییت ها جای خوبی نیستن و اصلا اجاره نمیره دست آدم‌حسابی ..رشدش هم کمتره 

به غیر گرونی مصالح ...بناوکارگر فیس افاده میان ویه روز میان سرکار ده روز نمیان و طول میکضه اعصاب خور ...

دقیقا همینه ..ساخت ادم رو پیر میکنه ..ما شمال میساختیم بالای سرکار نبودیم هرروز یه بساط بود ..وقتی تموم شد ذره ای کیفشو نکردیم فقط،گفتیم آخیش شرش،کم شد