2777
2789

خودم یکی از فامیلامون زرشک پلو با مرغ پخته بود

مرغش بوی مرغ زنده میداد آبشم زیاد بود با هویجای درشت و سفت😂😂

تقریبا ده تا کاسه آب مرغ بی نمک و رقیق اورده بود سر سفره کنار غذاش😐😐😐

کلا همیشه دسپختش همینجوریه اون بنده خدا ما کلا ترجیح میدیم خونش نریم😁😁

شمام بگین یکم بخندیم حوصلم سر رفته😂

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

ماکارونی شفته زیاد دیدم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

قورمه سبزی پخته بود مزه علف میداد😐😐😐با اینکه با ماهیچه پخته بود.ساعت ۱۲ ریخت تو زودپز ساعت ۲ اورد سر سفره

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جاها 

تعریف کن😂😂

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

دلت دعوا میخواد😂😂😂الان یه سری میان میگن واسه غذا خوزدن مگه خونه هم میرین تایپک پربازدید هنوز دارن گیس کشی میکنن😂😂

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

ببخشید دوست گل و مهربونم 

من تو پرانتز یک‌ نکته کوچولو بگم 

سفره حرمت داره . هر میزبانی هم فکر میکنه بهترین دستپخت و خوشبو ترین غذا و بهترین منو  غذای خودشه و هیچکس از قصد تو غذای مهمونش مو و سنگ و .... نمیریزه 

خیلی اشتباهات سهوی هست و خیلی بد و خوب ها سلیقه ای 

اگر لذت نمیبریم هم سفره نشیم . اگر شدیم ابرو نبریم 

بازم ببخشید 💐 

من رفتم خونه یکی سه مدل غذا آورد سر سفره خورشت بادمجون و قورمه سبزی و مرغ.هر چی خوردم مزه هیچی نمیداد ..تو خونه بو غذا هم نمیومد(هنوز کرونا نبود  )بعد مامانم گفت همه کنسرو بودن  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ماکارونی با گوشت گوسفندی خوردم 

واقعای بوی گوشت داشت حالمو بهم میزد و کلی فلفل سیاه ریختم رو غذام که فقط بتونم قورت بدم .

یه بارم فسنجون خوردم توش پیاز داغ ریخته بود افتضاح شده بود.

دوستم میگفت زن داداشش تو سالاد ماکارونی سیب میریزه ... سیب زمینی نه ها ... میوه ی سیب🤢

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
ببخشید دوست گل و مهربونم  من تو پرانتز یک‌ نکته کوچولو بگم  سفره حرمت داره . هر میزبانی ...

آخه کسی که اسم طرف رو نمیگه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
دلت دعوا میخواد😂😂😂الان یه سری میان میگن واسه غذا خوزدن مگه خونه هم میرین تایپک پربازدید هنوز دارن ...

ما واسه غذا خوردن نمیریم ولی واسه مسموم شدنم نمیریم😐😂 ولی جدی منظورم فقط تو مهمونی نیس میشه تو رستوران یا تو سفر غذای بد خورده باشن بیان تعریف کنن

تو فامیل شوهر من رسمه سینه گاو میذارن لا برنج دم میکنن. خودشونم براش هلاک میکنن... 

یا استخون دم گاووو، اونجا ک دم گاو ب کمرش وصله، بش میگن دنبالچه... اونم میذارن لا برنجاشون دم میکنن... 

و برا اونم خودکشی میکنن... 

هیچ وقت درک نکردم... 

پلوهاشون اکثرا به شدت شفته است، یعنی هیچ وقت دون نمیشه و بهش میگن دمپخت.... 

مدل پختش اینجوریه ها... من ک میخورم... اون اولا برام عجیب بود

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍