2777
2789
عنوان

خیانت همسر

834 بازدید | 74 پست

سلام خانوما

شوهر من خیلی هوس باز و بارها متوجه توجه زیادیش به دخترا و زنای مطلقه شدم بارها دیدم چت کرده و گاهی حس کردم بیشتر از حد معمول بوده

تا اینکه یه ماه پیش متوجه شدم به یه همکار زنش زنگ و تماس زیادی میزنه و یه شب که من مهمونی بودم به بهانه ی اضافه کاری دختر رو برداشته و باهاش رفته تفریح و دور زدن

میگه حرف زیادی نزدیم این یه اشتباه بوده تو زیادی گنده میکنه ماجرا رو اینم بگم جلو خانواده م زیر بار نمیره و میگه من توهم میزنم این بیشتر از حد اذیتم میکنی

فقط دنبال طلاقم یه مدرک محکم برای اثبات به خانواده م  اینم بگم شوهر من خیلی دروغگو و دوروی و نمیتونم ظاهر اصلی شو برا خانواده م رو کنم  دنبال دستگاه شنودم تا تو ماشین کار بزارم بتونم صداش ضبط کنم

چه قدر بد عزیزم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد یاد بابای خودم افتادم

وای حالم از هرچیییی مرده به هم میخوره😑

مدرک جم کن پدرشو در بیار مرتیکه بی صفت

اشتباه نکنی بخاطر بچت بسوزی و بسازیا! من مامانم یه عمری این کارو کرد بابام فقط پر رو تر شد و روح من آسیب دید

دهنشو سرویس کن

ن چرا دستگاه شنود اونی ک ذاتش کثیفه درست نمیشه حالا هرچقدم ب گوه خوردن بیوفته زیاد بهش گیر نده ی مدت بزار خیالش راحت شه سمت گوشیش نمیری بعد ک رفتی از هرچیزی ک دیدی عکس و فیلم بگیر یا بفرست برا خودت اگ قصدت واقعا طلاقه 

تماس هاشم تو سیم کارتش هست تا شش ماه اگه شکایت کنی شاید بتونی از مخابرات صدای ضبط شدرو بگیری

چجوری اخه بدبختی اینه حامله م الان دادگاه کاری برام نمیکنه

ن چرا دستگاه شنود اونی ک ذاتش کثیفه درست نمیشه حالا هرچقدم ب گوه خوردن بیوفته زیاد بهش گیر نده ی مدت ...

قصدم طلاق و اینکه به خانواده م ثابت بشه این خیانتکار و زیادی دوروی

چه مارمولکیه شوهرت 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
چقد یاد بابای خودم افتادم وای حالم از هرچیییی مرده به هم میخوره😑 مدرک جم کن پدرشو در بیار مرتیکه ...

منم قطعا دنبال طلاقم اصلا به سوختن ساختن اعتقاد ندارم منتظرم بچه م دنیا بیاد جداشم اما تا اون موقع هم پیر میشم

چجوری اخه بدبختی اینه حامله م الان دادگاه کاری برام نمیکنه

عکس و فیلم کافی نیست 

باید شکایت کنی و از مخابرات لیست تماس و پیام بگیری 

بچه که دنیا اومد برو دنبال جدایی الان فقط میتونی مدرک بگیری 

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977