2777
2789
عنوان

حس بدیه...

105 بازدید | 16 پست

دلت گرفته باشه... 

بغضت گرفته باشه نخای گریه کنی و به کسی چیزی بگی هی بهت گیر بدن اینکار کن اونکار کن چرا درس نمیخونی🥲💔

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
واقعا هم . دل منم خیلی گرفته الان

بخدا من وقتی دلم میگیره نه میتونم گریه کنم نه حال و حوصله چیزی دارم خانوادم هم بهم گیر میدن🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من وقتی دلم میگیره نه میتونم گریه کنم نه حال و حوصله چیزی دارم خانوادم هم بهم گیر میدن🥲

منم فقط میشینم پای گوشی بدترین لحظات رو سر میکنم 

فردام عربی دارم حضوری هیچی نخوندم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
منم فقط میشینم پای گوشی بدترین لحظات رو سر میکنم  فردام عربی دارم حضوری هیچی نخوندم

الهی بمیرم🥲💔

الهی بمیرم🥲💔

خدا نکنه 

ولی واقن خسته شدم زده شدم از زندگی

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
عههه همسنیم خواستی بیا پی وی حرف بزنیم🥲😂 درد و دل کنیم😂😂😂

چ‌ جالب باش اومدم

درخواست ندادی گلم😐😂 خودمم بهت درخواست دادماا

هیچ پیامی نیومد