2777
2789
چی دیدی؟

خواب پدربزرگم که فوت شده رودیدم.به مادرم میگفتم درواقع منوپدربزرگ دیگه زنده نیستیم الان اینجاییم.مامانم هم میگفت من طاقت ندارم.بعددیدم انگارچندتاگوسفندداریم که مردن.بعدپدرم رودیدم که افتاده.موشهاحمله کرده بودن.زیرشون پرموش بود.پدرم روبغل کردمواوردم توخونه.وبعدبا بابابزرگم مشغول صحبت شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب پدربزرگم که فوت شده رودیدم.به مادرم میگفتم درواقع منوپدربزرگ دیگه زنده نیستیم الان اینجاییم.مام ...

خواب مرده بد نیست 

فقط وقتی بده که چیزی ازتون بگیره وگرنه خواب بدی نیست

یه صدقه بدین ولی درکل خوابتون بد نبوده 

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
البته طرفای ساعت ۹صبح بود

این ساعتا معمولا خواب تعبیر نداره خواب قبل نماز صبح بیشتر اهمیت داره عزیزم 

صدقه بده و برای پدربزگتونم خیر کنید

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

برای تعبیر خواب یه مقدمه ای رو خدمت تون عرض کنم. شما باید ببینید هر کدوم از اشیاء و اشخاص در خواب تون، برای شما چه چیزی رو تداعی میکنن. یعنی به یک چیز از خواب تون فکر میکنید و بعد ذهن تون رو آزاد میگذارید تا ببینید اولین چیزی که به ذهن تون خطور میکنه، چی هستش.

مثال می زنم. مثلا یه نفر خواب میبینه که وسط دریا، روی یک قایق نشسته. خواهرش هم در اون قایق هست. بعد موج میزنه و قایق شون رو واژگون میکنه.

عناصری که در خواب وجود داره، این هاست: دریا، قایق، خواهر، موج، واژگون شدن قایق.

به دریا فکر میکنه و ذهنش رو آزاد میگذاره تا اولین چیزی که به ذهنش میرسه رو بگه. این ها به ذهنش میرسه: موج، هیبت، شکوه

بعد به قایق فکر میکنه و ذهنش رو آزاد میگذاره تا اولین چیزی که به ذهنش میرسه رو بگه. این ها به ذهنش میرسه: نجات، خاطره ای از قایق سواری در گذشته، احساس معلق بودن

بعد نوبت خواهرش میرسه: مهربانی، دلسوز

بعد هم موج: مشکلات و مصائب

واژگون شدن قایق: کمر خم کردن در برابر مشکلات، فیلم تایتانیک، آخر دنیا

ایده ی کلی براتون روشنه؟

پس اولین قدم در تعبیر خواب اینه که به هر یک از عناصر خواب فکر کنیم و بعد ذهن مون رو آزاد بگذاریم تا ببینیم چی به ذهن مون میرسه. مهم نیست اون چیزی که به ذهن ما میرسه، به نظر منطقی بیاد یا نه، اصلا اینطور نیست. حتی غیرمنطقی ترین چیزها هم که به ذهن مون رسید، توی تعبیر خواب مهم هستن. ممکنه این چیزی که به ذهن مون میاد، یک کلمه باشه یا یک جمله باشه یا احساسات مون باشه یا یک تصویر ذهنی باشه یا یک خاطره ای از گذشته باشه. هرررر چیزی که به ذهن مون اومد، اهمیت داره.

حالا شما هم ببینید وقتی به این ها فکر می کنید، چی به ذهنتون میرسه. همه رو بنویسید:

1- پدربزرگ تون

2- مادر

3- مردن

4- اون جایی که بودید

5- گوسفند

6- پدرتون

7- موش

8- خانه

9- صحبت کردن