2777
2789

از این راهی که رفتین راضی هستین ؟

با علاقه انتخاب کردین یا صرفا بخاطر رتبه یه رشته ای رفتین خدایی راستشو بهم بگین 

کسی که بخاطر رتبه رفته الان راضیه ازش علاقه بهش پیدا کرده 

بنظرتون منی که بخاطر بازار کار و محیط مناسبش برای دختر میخوام برم سمت کنکور تجربی کنکور بدم و با توجه به اینکه علاقه ای به رشته های تجربی ندارم ندارم طبق رتبم یه رشته ای انتخاب کنم میتونم بهش علاقه پیدا کنم و راضی باشم ازش یا نه اینجور آدمی رو دیدین اطرافتون؟؟؟

چون علایقمو نمیشناسم بیشتر از این نمیتونم دست رو دست بذارم که یه روزی بفهمم به چی علاقه دارم بالاخره باید تو یه مسیری قدم بردارم حالا دیگه چون رشته های تجربی بازار کار دارن بهتره از اینجا شروع کنم راهنماییم کنید لطفا

من به پرستاری علاقه ای نداشتم اما الآن عاشقشم🥰

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بستگی داره به اینکه چقدر ادم انعطاف پذیری باشی و روحیاتت چی باشه 

من خودم رشته بهداشت عمومی میخونم و واقعا دوسش دارم 

علاقه خیلی مهمه اینکه ببینی بیشتر با مسائل بالینی حال میکنی یا ریاضی یا فقه و حقوق و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا قبل از انتخاب رشته دبیرستان،علاقه پوچ داشتم

بعد که وارد دبیرستان شدم،دیدم هیچ علاقه ای ندارم

اما بهترین راه برای من همین تجربی بود

نه انسانی میتونستم،نه هنرستان،نه ریاضی 

بازار کار بهتری میخواستم،که تو تجربی بود

راضیم از مسیرم،اما اذیت شدم تو دوران دبیرستان 

اگر منطقی فکر کنی و ببینی تنها راه رسیدن به خواسته های زندگیت همین رشته هست،برو سراغش

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
من به پرستاری علاقه ای نداشتم اما الآن عاشقشم🥰

کم کم با گذر زمان اون حس بدی که نسبت بهش داشتی از بین رفت یا نه خودتو قانع کردی که این رشته هم رشته خوبیه ؟

بستگی داره به اینکه چقدر ادم انعطاف پذیری باشی و روحیاتت چی باشه  من خودم رشته بهداشت عمومی می ...

روحیه حساسی دارم یعنی نمیتونم درد کشیدن بقیه رو ببینم یا آدم زخمی رو ببینم 

درسته عزیزم ولی خب مثلا من برم کنکور ریاضی وقتی پشتوانه مالی قوی ای ندارم ممکنه اصلا کار گیرم نیاد اونجور که بیشتر عمرم تلف میشه

کم کم با گذر زمان اون حس بدی که نسبت بهش داشتی از بین رفت یا نه خودتو قانع کردی که این رشته هم رشته ...

نه اصلا تصورم از این رشته یه چیز دیگه

بود بعد دیدم چقدر همه جا احترام قائلن چقدر همه سوالایی میپرسن که من بلدم و رشتم کاربردیه از طرفی محیط بیمارستان رو خیلی دوس دارم الآن.

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
تا قبل از انتخاب رشته دبیرستان،علاقه پوچ داشتم بعد که وارد دبیرستان شدم،دیدم هیچ علاقه ای ندارم ام ...

دقیقاااا حرف دلمو زدی 

خودمم هرچی دو دوتا چهار تا کردم به همین نتیجه رسیدم الان ۲۱ سالمه همش گفتم بخونم نخونم برای تجربی چیکار کنم چشم رو هم گذاشتم شد ۲۱ سالم دیگه واقعا وقتی برام نمونده

نه اصلا تصورم از این رشته یه چیز دیگه بود بعد دیدم چقدر همه جا احترام قائلن چقدر همه سوالایی میپرسن ...

خداروشکر عزیزم این خیلی خوبه دعا کن منم اینجور روزی برسه از خودم و رشتم راضی باشم

دقیقاااا حرف دلمو زدی  خودمم هرچی دو دوتا چهار تا کردم به همین نتیجه رسیدم الان ۲۱ سالمه همش گ ...

وقتی انقدر سردرگم هستی این بار به جای فکر کردن،شروع کن به خوندن 

من رفتم پرستاری

با علاقه وارد شدم

امااا شروع که شد متنفرم شدم از این رشته

وارد بیمارستان که شدم دوباره علاقه پیدا کردم،اونم خیلی خیلی زیاد

چون کلا محیط فرق کرد

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
وقتی انقدر سردرگم هستی این بار به جای فکر کردن،شروع کن به خوندن  من رفتم پرستاری با علاقه وار ...

اره تصمیمم همینه اینبار دیگه میخونم نتیجه هرچی شد میپذیرم 

خداروشکر چقد خوبه آدم کارشو رشتشو دوست داشته باشه برام دعا کن برا منم این لحظه خوب اتفاق بیفته

اره تصمیمم همینه اینبار دیگه میخونم نتیجه هرچی شد میپذیرم  خداروشکر چقد خوبه آدم کارشو رشتشو د ...

موفق باشی عزیزم⁦♥️⁩⁦♥️⁩