عزیزم یک سال اقدام طبیعی داشتم باردار نشدم، خودم مشکلی ندارم فقط یه کوچولو فولیکولام ضعیف بود ک دکتر گف با دارو حل میشه، مشکل اصلیم اینکه تحرک اسپرم های پیش رونده همسرم پایینه
خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم گلم حتما، شما مشکلتون چی بود؟ اخرسر با ای یو ای باردار شدین؟
نه عزیزم .حرکت اسپرم همسرم رو به کاهش بود موقعی که ای یو ای کردیم ۴۵ درصد بود بعد ۴ دوره ای یو ای به صفر رسید .مجبور شدیم ای وی اف کنیم خدارو شکر الان دخترم ۴سالشه .ی۶ بسته دیگه جنین دارم انشالله به زودی میزارم😊
نه عزیزم .حرکت اسپرم همسرم رو به کاهش بود موقعی که ای یو ای کردیم ۴۵ درصد بود بعد ۴ دوره ای یو ای به ...
مرسی که جواب دادی عزیزم، خیلی منتظرتون بودم، خدا حفظ کنه کوچولوتو انشالله، عزیزم به نظرت منم بعد از این ای یو ای اگه نگرفت وارد سیکل ای وی اف بشم؟ شما کجا انجام دادین؟
خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله...