2777
2789
عنوان

ای یو ای

210 بازدید | 20 پست

سلام دوستان، من این هفته نوبت ای یو ای دارم، کارمندم و باید برم سرکار مشکلی پیش نمیاد؟ 

استراحت لازم داره؟ 

اگه مشکل تحرک اسپرم باشه چقد احتمال موفقیت هست؟ 

هرتجربه ای از iui دارین در اختیارم بزارین لطفا🌹

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 
طبیعی حامله نمیشی؟ مشکل خودت و شوهرت چیه؟

عزیزم یک سال اقدام طبیعی داشتم باردار نشدم، خودم مشکلی ندارم فقط یه کوچولو فولیکولام ضعیف بود ک دکتر گف با دارو حل میشه، مشکل اصلیم اینکه تحرک اسپرم های پیش رونده همسرم پایینه

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.نیاز به استراحت نیست فقط کار سنگین انجام نده

مرسی عزیزم، انشالله بگیره🥺

استراحت کامل لازم نیست فقط کارای سنگین انجام نده . دفعه اوله انجام میدی؟کلینیک یا مطب دکتر میری

شما هم ای یو ای کردین؟ بله بار اوله، مطب دکتر عزیزم

آره عزیزم .بهترینش اینه شرایطتو با دکترت در میون بزاری . ببین نیاز به مرخصی داری یا نه 😊

ممنونم گلم حتما، شما مشکلتون چی بود؟ اخرسر با ای یو ای باردار شدین؟ 

ممنونم گلم حتما، شما مشکلتون چی بود؟ اخرسر با ای یو ای باردار شدین؟ 

نه عزیزم .حرکت اسپرم همسرم رو به کاهش بود موقعی که ای یو ای کردیم ۴۵ درصد بود بعد ۴ دوره ای یو ای به صفر رسید .مجبور شدیم ای وی اف کنیم خدارو شکر الان دخترم ۴سالشه .ی۶ بسته دیگه جنین دارم انشالله به زودی میزارم😊

❤️
نه عزیزم .حرکت اسپرم همسرم رو به کاهش بود موقعی که ای یو ای کردیم ۴۵ درصد بود بعد ۴ دوره ای یو ای به ...

مرسی که جواب دادی عزیزم، خیلی منتظرتون بودم، خدا حفظ کنه کوچولوتو انشالله، عزیزم به نظرت منم بعد از این ای یو ای اگه نگرفت وارد سیکل ای وی اف بشم؟ شما کجا انجام دادین؟ 

مرسی که جواب دادی عزیزم، خیلی منتظرتون بودم، خدا حفظ کنه کوچولوتو انشالله، عزیزم به نظرت منم ب ...

انشالله جواب میگیری عزیزم .من همسرم واریکوسل شدید هم داشت که با عمل بدتر شد .....

من مشهد کلینیک میلاد رفتم ....

البته ۲بار ای یو ای نوین بودم چون هزینش بالا بود رفتم میلاد 

❤️
انشالله جواب میگیری عزیزم .من همسرم واریکوسل شدید هم داشت که با عمل بدتر شد ..... من مشهد کلینیک می ...

انشالله گلم، خودم خیلی دلم روشنه، اگه عید امسال نی نی نو دلم باشه دیگه هیچی از خدا نمیخوام