mylovelea مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 1394 عنوان یک شیرازی بیاد منو راهنمایی کنه 728 بازدید | 26 پست ما سفر اومدیم شهر زیبای شما ❤️❤️❤️محل اقامتمون نزدیک دروازه قرآنه…میخوایم امروز مسجد نصیرالملک، شاهچراغ، عمارت شاپوری، باغ ارم رو بریم ببینیم….و اگر وقت شد بازار وحمام وکیل یا مشیر….از کجا شروع کنیم به کجا بریم؟؟؟؟از لحاظ مسیریابی کی پرسم… اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من 1400/10/17 | 09:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاموزیت عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 8706 همش تو یه محدوده هست ولی یه روزه وقت نمیکنین همه رو ببینین عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 رو نقشه نگاه کن گلم دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
vita عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 8574 نشان رو روی گوشی نصب کن.گویا مسیر رو بهتون میگه تو مرا جان وجهانی
آهویدشتم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5103 از همون دروازه قران شروع کنید بیاید به طرف باغ ارم..نصیر الملک...بعدم شاهچراغماشالله اینقد جاهای دیدنی داره ک ادم گیج میشه بهتون پیشنهاد میکنم تخت جمشید هم یه سر بزنید
1400yasamin عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 2631 مسیر ها رو که با لوکیشن هم بررسی کنین بهتره ولی مسجد نصیرالملک و باغ ارم شاهچراغ اینا زیبا ترن ادب مثل عطر میمونه هم خود ادم لذت میبره هم دیگران
دختررویا_سابق عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 410 بله رو نصب کن عزیزم مبداو مقصدرو بده خیلی عالی راهنمایی میکنه
جان_نواز عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 2199 از همون دروازه قران شروع کنید بیاید به طرف باغ ارم..نصیر الملک...بعدم شاهچراغ ماشالله اینقد جاهای د ... سلام شما شیرازی هستید
mylovelea مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 1394 همش تو یه محدوده هست ولی یه روزه وقت نمیکنین همه رو ببینین وقتمون محدوده دیگه باید همه تلاشمونو بکنیم😂 اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
جان_نواز عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 2199 سلام بله عزیزم شیراز شهر قشنگ و زیبای هست 👌با مردم مهربون و لحجه قشنگ و دلنشین 😍👌
mylovelea مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 1394 رو نقشه نگاه کن گلم دیروز همه جا با نقشه رفتیم اما یه جاهایی محلیا یه راهنمایی هایی بهمون کردن خیلی به نفعمون شد مسیرمون نزدیکتر شد کرایه تاکسی به نفعمون شداخه ماشین نداریم یا پیاده می ریم یا با اسنپ و تاکسی اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
mylovelea مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 1394 نشان رو روی گوشی نصب کن.گویا مسیر رو بهتون میگه رو گوشی آیفون نصب نمیشه اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
آهویدشتم عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 5103 شیراز شهر قشنگ و زیبای هست 👌 با مردم مهربون و لحجه قشنگ و دلنشین 😍👌 نظر لطفتونه ♥🌹خودتون اهل کجایین🤗