2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن روز های سخت کجاست پس 

همه که از اول خونه ندارن 

به خاطر خونه میخوای زندگیت خراب کنی 

ارزشش رو داره واقعا اسییییییییی

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
اگه داره الان بخره بهتره چون هرروز گرونتر میشه ولی اگه نداره بنده خدا از کجا بیاره فشار نیار روش

اخه فشار نیارم فک میکنن خبریه واقعا تو این ۱۰ سال خیلی کمبود داشتم نه کابینته درست حسابی نه هودی نه خونه تمیزی بخدا خسته شدم

چه حرفی بهش زدی

من ۲۰ساله مستاجرم هیچوقت به این فکر نیفتادم که بخاطر بی خونه بودن از شوهرم جدا بشم!

یعنی همسر شما فقط وقتی خونه داشته باشه برات ارزش داره!!!!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چه حرفی بهش زدی من ۲۰ساله مستاجرم هیچوقت به این فکر نیفتادم که بخاطر بی خونه بودن از شوهرم جدا بشم! ...

شما نسل قدیمی نسل جدید بجز تک و توک نازک نارنجین

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
زن روز های سخت کجاست پس  همه که از اول خونه ندارن  به خاطر خونه میخوای زندگیت خراب کنی&n ...

همه جاریام خواخرشوهرم خونه دارن من ندارم فقط هیشکی به فکر ما نیس خب من فکر آیندمم

همین که بتونه خونه اجاره کنه خیلیه ...باور کن من خیلیا رو می شناسم پول پیش خونه ندارن ...الان کی دیگه می تونه خونه بخره مگه این که آقازاده باشه یا یه چند میلیاردی تو حسابش خوابیده باشه ...دوست عزیز زندگی تونو به خاطر این چیزا خراب نکنید ...

کوتاه ترین قصه جهان / for sale : baby shoes;never worn

وام بگیرید، بگرد دنبال خونه، حتی شده کوچیک و منطقه های پایین

اگه جای اجاره، همون رو قسط میدادید، خونه دار شدنتون راحت تر میشدش

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
همه جاریام خواخرشوهرم خونه دارن من ندارم فقط هیشکی به فکر ما نیس خب من فکر آیندمم

واقعا اینجوری به فکر آیندیه که خونه نباشه طلاق میگری!!!!:

الان این راهله تو داری؟؟ زندگیت خراب کنی 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️