یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شغلش چیه فقط به این دلیل شخصیت خوبی رو ازشما تو فامیل نشون نمیده
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
من ۲۰ساله مستاجرم هیچوقت به این فکر نیفتادم که بخاطر بی خونه بودن از شوهرم جدا بشم!
یعنی همسر شما فقط وقتی خونه داشته باشه برات ارزش داره!!!!؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چه حرفی بهش زدی من ۲۰ساله مستاجرم هیچوقت به این فکر نیفتادم که بخاطر بی خونه بودن از شوهرم جدا بشم! ...
شما نسل قدیمی نسل جدید بجز تک و توک نازک نارنجین
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
همین که بتونه خونه اجاره کنه خیلیه ...باور کن من خیلیا رو می شناسم پول پیش خونه ندارن ...الان کی دیگه می تونه خونه بخره مگه این که آقازاده باشه یا یه چند میلیاردی تو حسابش خوابیده باشه ...دوست عزیز زندگی تونو به خاطر این چیزا خراب نکنید ...
کوتاه ترین قصه جهان / for sale : baby shoes;never worn
همه جاریام خواخرشوهرم خونه دارن من ندارم فقط هیشکی به فکر ما نیس خب من فکر آیندمم
واقعا اینجوری به فکر آیندیه که خونه نباشه طلاق میگری!!!!:
الان این راهله تو داری؟؟ زندگیت خراب کنی
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️