2777
2789

کسی بوده بچش تشنج کرده باشه و دارو بهش تجویز کنه دکتر؟؟ خواهش میکنم جواب بدین، من پسرم ۱۸ ماهگی بخاطر واکسن دوبار با فاصله‌ی بیست روز تشنج کرد، یبار همون روز واکسن بیارم بیس روز بعدش، دکتر دارو تجویز کرد پیراستام و کلوبازام از اون موقع تا الان مرتب طبق گفته ی دکتر دادم داروهاشو، الان سه سال و ده ماهشه دکتر گف ببرش نوار مغزی اگه سالم بود داروهاشو قطع کنیم بردم گف قرصشو نده دیگه فقط شربت رو بده خیلی میترسم از قطع کردنش الان سه روز هس که قرصشو ندادم ولی خیلی میترسم همش چشام رو صورتشه با هر حرکت غیر عادی یا حالت صورتش می پرم از ترسم انگار تشت آب داغ میریزن رو سرم یه لحظه، اگه کسی این شرایط رو داشته بگه چجوری قطع کرده دکتر ثواب داره به خدا دلم آشوبه خدا هیچ مادری رو نگران بچش نذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم عزیزم من که خودم بچه ندارم تجربه هم ندارم ولی مادرم تعریف میکنن وقتی برادرم خیلی کوچیک بود همچین اتفاقی براش افتاد بردنش بیمارستان درحدی که نمیذاشتن ترخیص بشه انقدر که ترسوندن مامانم بنده خدا عین شما همش نگران بود

ولی خداروشکر هیچی نشده برادرم بزرگ شد،رتبه برتر کنکور شد الان هم فرد بسیار موفقی هستش نگران هیچی نباشید 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
الهی بگردم عزیزم من که خودم بچه ندارم تجربه هم ندارم ولی مادرم تعریف میکنن وقتی بردارم خیلی کوچیک بو ...

دقیقا اکثرا بچه های خیلی باهوش اینجوری میشن و بعدا مشکلی براشون پیش نمیاد...

من پسرم از ۷ ماهگی تشنج کرد .الا یسال و ده ماهشه .هر روز دو وعد ه شربت لوبل میخوره 

پسر من اول نصف شب نصف روز کلوبازام یعنی روزی یدونه قرص بود ۲/۵ سی سی هم شربت پیراستام، بعد یک چهارم شب یک چهارم روز قرص و شربت همون روال، دوباره فقط یک چهارم شب و شربت همون مقدار، الانم اینبار بردم نوار گف قرص کلا قطع شربت فعلا همون روال تا سه ماه بعد

خب عزیزمم دیگه دکتر برات قطع کرده. درکت میکنممم. من یبار تشنج کرد.فقط دیازپام دادن.نوار مغزش مشکلی ...

خیلی میترسم عزیزم براش دعا کنین داداشم وقتی کوچیک بود دکتر داروشو قط کرد دوباره اونطوری شد تو آشناها هم دیدم چشم ترسیده دل آشوبم همش

سلام خانم من یکی از آشناهای نزدیکم دقیقا موردش مشابه شما بود تا ۴ ،۵ سالگی قرص خورد الان ۱۸ سالشه سا ...

پسر من سه سال و ده ماهشه الان، براش دعا کنین عزیزم خیلی دل آشوبم الان با اشک می نویسم پسرمو خوابوندم از ترس نشستم بالا سرش

الهی بگردم عزیزم من که خودم بچه ندارم تجربه هم ندارم ولی مادرم تعریف میکنن وقتی برادرم خیلی کوچیک بو ...

الهی شکر، بله معمولا کسایی که تشنج دارن ولی تشنجی که زیاد اثر نذاره ها در حد خفیف در آینده از لحاظ ضریب هوشی خیلی خوبن و نابغن، براش دعا کنین احتیاج دارم واقعا

بله همون روزی که واکسن زدم شبش تب کرد تشنج کرد بیارم دو هفته اینا بعدش تب دوباره اومد براش تشنج کرد ...

خب نگران نباش عزیزم بچه شما صرع ندارن که از تب تشنج کرده. من یازده ماهگی به خاطر تب تشنج کردم و یکبار هم یکسال و نیمه گی. یه مدت دارو خوردم و بعد به دستور دکتر دارو قطع شده. تا الان که ۳۵ سالمه هیچ مشکلی ندارم. 

اگر نوار مغز بدم توی نوار معلومه تشنج داشتم ولی دیگه ه وقت تکرار نشد. چون صرع نبود.