۱۶ سالمه هععی مشکل خانوادگی مالی همه چی دارم
پدرمادرم انقد درحقم بدی کردن که حد داره حساب نداره نمیدونم چیکار کنم همش گریه انقد اصبی و افسرده شدم رفتم مشاور تو بهداشت محلمون که مجانیه رایگان بهم مشاوره نداد گف افسرده شدی باید بیای مطب نیم ساعت ۴۵تومن اونم ک نمیتونم برم
درسم انقد خوب بود الان کلاس دهمم هیچی اصن نمیفهمم انقد دقدقه دارم وای نمیدونم چکار کنم تورو خدا بم بگید
حافظمو از دست دادم رفتم سرکتاب باز کردم گف یچیزی مث آلزایمر که خافظتو ازدست دادی دارم دیوونه میشم درس میخونم نمیره تو مغزم مامانم مریضی روانی داره بابام الکل مصرف میکنه مست میزنه ازیت میکنه خاهر برادر ندارم دلخوشیم فقط رفیقامه و اونم نمیزارن برم پیش رفیقام فقط دوس دارم یا کنکور بدم معلمی قبول شم از این خونه کوفتی زهر ماری برم بیرون یا قرص بخورم خودکشی کنم مامان بابامم با هم مشکل دارن ن پول ن هیجی همش لباسا بقیه رو میپوشم تا کی دیگه قراره اینطوری بگزره دیوونه شدم درسمم ک افت کرده در اینده میدونم هیچی نمیشم فقط میخوام خلاص شم
مامانم قراره طلاق بگیره ولی هربار یه اتفاق میوفته ک نمیشه نمیدونم برم با کدوم هم مامانم ازیت میکنه هم بابام تروخدا بگید چیکار کنم خلاص شم جز درس خوندن وقتی میرم سمت کتاب حالم بدتر میشه یادم میره سرگیجه میگیرم لطفا راهکار💔💔💔💔