2821
2789
عنوان

اگه از حسم مطمئن نباشم خیانته؟

630 بازدید | 34 پست

نمیدونم دارم چیکار میکنم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

اگه ندونم دوسش دارم یا نه و باهاش زندگی کنم باعث عذاب جفتمون میشم

اینکه کنارش باشم و عاشق واقعی نباشم خیانته؟

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیانته

حالم اصلا خوب نیست دلم میخواد بمیرم 

من متوجه منظورتون نشدم

کی رو میگید؟

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

خیانت اینه گه با کسی باشی 

چرا دوسش نداشته باشی این حرفا چیه تو سر جوونام نه وقتی میره زحمت میکشه براتون روزی حلال میاره کاری داشته باشی کمک حالته هرروز میبینیش پیشش میخوابی و ... چرا دوسش نداشته باشی سرگرم زندگیت باش به چیزای چرتم فکر نکن

چرا،میشع کامل توضیح بدی

ممکنه بیاید تاپیک قبلیم؟

من متوجه منظورتون نشدم کی رو میگید؟

ممکنه بیاید تاپیک قبلیم؟

خیانت اینه گه با کسی باشی  چرا دوسش نداشته باشی این حرفا چیه تو سر جوونام نه وقتی میره زحمت می ...

عقد کردیم ولی هنوز اینایی که شما میگید رو تجربه نکردم

تو تاپیک قبلی گفتم چی شد که اینطوری گند زدم به رابطمون 

ممکنه بیاید تاپیک قبلیم؟

عزیزم رفتم خوندم. 

ببین به نظرم تو با این کارت اتفاقا اون رو به خودت علاقه مند تر کردی.  همین کارت بهش نشون داده که دختری نیستی که اهل دوستی با هر پسری باشی و قصدت ازدواج بوده از اول .

به نظرم با فکر های بیخود الکی ذهن خودت رو خراب نکن 

الان که عقد کردید و به هم محرمید از این فرصت استفاده کن و از حلال خدا لذت ببر .. اخه گریه برای چی ..

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

عزیزم رفتم خوندم.  ببین به نظرم تو با این کارت اتفاقا اون رو به خودت علاقه مند تر کردی.   ...

نمیتونم وقتی بهم دست میزنه احساس بدی بهم دست میده وقتی میاد خونمون میریم تو اتاق من میشینم رو تخت اون رو صندلی هیچ حرفی نمیزنیم یکم میگذره بعدش میره خونش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز