2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 53 پست
نه زود تصمیم نگیر که بعدا پشیمون بشی. 

میدونی دلم خیلی غصه داره

سر همین کینه و دشمنی و یک حرف 

عروسی نگرفتیم اومدیم خونه خودمون ( قبلشم هیچچچچ مجلسی نداشیتم )

اهل هیج مناسبتی نیست

نه روز زن نه تولد نه سالگرد ازدواج

با اینکه پولش رو داره حدعقل یک چیز کوچیک بگیره یا روز مادر حتما واس مادر ها چیزی میخره ولی من نه

هزارتااا چیز دیگه روهم جمع میشه

هی غصه میخورم میخوووورم

سر این چیزای کوچیکم وقتی گیر میده و الکی بزرگ میکنه دیگ همه اتفاقات قبلا هم میاد جلو روم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی دلم خیلی غصه داره سر همین کینه و دشمنی و یک حرف  عروسی نگرفتیم اومدیم خونه خودمون ( قب ...

چقدر مثل منی. منم هیچی نداشتم ارزوی لباس سفید دارم. الانم چند ماهه همش میگه طلاق. برای منم کادو نمیخره. شب یلدا برای دخترم چند تا کادو خرید ولی برای من نه. ولی من دوست ندارم جدا بشم. دوستش دارم پدر بچمه. ولی حیف نمیفهمه. الان معلوم نیست کجاست اصلا بهم نمیگه کحا میره. همیشه تنهام ولی بازم میگم زود تصمیم نگیر

چقدر مثل منی. منم هیچی نداشتم ارزوی لباس سفید دارم. الانم چند ماهه همش میگه طلاق. برای منم کادو نمیخ ...

منممم هر عروسی میرم هر خبر ی میشنوم یکی عروس شده کلی گریه میکنم 

اونم دوستم داره عاشقمه میدونم ولی نمیدونم سر لجبازی تا کی باید برم

دوساله خونه خودمم

تولد براش گرفتم امسال نه به خاطر اینکه واسم تولد بگیره بعدش چون سال قبلش گفتم چرا نگرفتی گفت تو واسم تولد نگرفتی امسال قرض کردم واسش تولد گرفتم 

بازم 20روز دیگه تولدمه هیچ امیدی ندارم بهش

غصه میخورم بقیه رو میبینم

اونم دوست داره طلاق بگیره میگه باز طلاق بگیریم خواستی دوباره مثل دوست دختر دو.ست پسر اینا ادامه میدیم .نخواستی هم هیچی