2777
2789
عنوان

چمممککک

93 بازدید | 8 پست

چن بار باهاش رفتم بیرون خیلی رفتاراش پیچیدس اصلا نمیتوم بفهمم حسش بهم چیه چیکار کنم  خیلی فکرم درگیره اصلاااا خیلی رفتاراو حرفاش زدو نقیضه حتی شخصیتشم نمیتونم درک کنم چل شدم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو قطبی ک نیست احیانا ؟

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بگو

ببین میگه سردته برم از تو ماشین کاپشنمو برات بیارم یا میگه شبه نمیزارم تنها بری بعد جلوجلو از من راه میره خودش میگه میرسونمت بعد انقد سری میره ک حتی دوستشم میگه ثمین جا موند  بعدد منو هر سری حساب میکنه خرج میکنه واسم ولی ازینور ب دوستم گفته یه دختر قد 170 پیدا کن نمیدونم منظورش چی بوده من قدم 166 اون سری به دوستش میگه نگا ثمین چقد کوچولوعه   بعد تو خیابون سری سری راه میره اصن توجه نمیکنه من باهاش میام یا ن بعد به دوستم گفته ک رو ثمین کراشم حالا نمیدونم اصلا دوستم راس میگه یا ن یا اون به دروغی گفته ووو همون روزی ک به دوستم گفته دختر 170 پیدا کن از دوستم روز تولد منو پرسیده تو جعما هوامو داره مثلا بین کلی ادم به دوستش میگه اول بده به ثمین 

بگو

ببین حسسس میکنم مغروره سیس عقاب میگیره چون درخواستاشو مستقیم نمیگه مثلا میخوایم بریم بیرون هزارتا داستان میچینه یا کلا وختی بامنه خیلی کم حرفه دوستاش میگن کم حرف نیست   یا شایدم از رو زرنگیشه یا شاید خجالت میکشه ولی فک نکنم خجالت بکشه چون خیلی پرروعه