2777
2789
عنوان

میتونید یک لحضه بیاین؟

202 بازدید | 7 پست

پنجشنبه هفته دیگه امتحان ترم اول دارم 

اما بخاطر فوت یکی از اقوام نمیتونم امتحان بدم 

شما موقع مدرسه اگه امتحان ترم نمیدادین چیمیشد بعدش ؟صفر میذاشتن یا بعدا ازتون میگرفتن؟اخه پارسال از بچه های کلاسمون مجازی گرفتن 

این اولین بارمه ک نمیتونم امتحان ترم بدم  

از ماست که بر ماست 

نمیتونم یه لحضه بیام 

میتونم یه (لحظه ) بیام !

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خالی میزارن برات همون ترم دو رو حساب میکنن ولی باید اعلامیه فوت داشته باشی

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالی میزارن برات همون ترم دو رو حساب میکنن ولی باید اعلامیه فوت داشته باشی

ممنون 

اعلامیه دیگه چرا چقدر سخت میگیرن 

شانس من امسال امتحانا حضوری شد 

از ماست که بر ماست