2777
2789
عنوان

دوستم خیلی خودشو بالا میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 19 پست
محلش نده یه مقدار تنها بمونه کسی نباشه آدم میشه منم از این ادما زیاد ميشناختم درستم نمیشن فقط تا میت ...

دقیقااااااااااااااااااااا مثلا از امتحان می‌آییم من می‌گم 3 تا غلط نوشتم اون میگه همه رو درست نوشتم اعتماد به نفسم میاد پایین بعد نمره ها میاد کمتر از خیلی ها میشل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣 بلاکش کردم وقتی مدرسه اونجا تموم شد😄

پره انرژی منفی بود... جوری صحبت میکرد انگار ما هیچکدوم کنکور قبول نمیشم... خودش تک رقمی میشه😐

یه بار تابستون بود، پیام داده بود که چیکار میکنی؟ گفتم بازی میکنم...(خودش هم همون بازی رو میکرد)

گفت که مگه تو درس نداری... اینجوری هیچی نمیشی... گفتم ت چرا بازی میکنی؟

گفت من نیازی به این ندارم که آنقدر درس بخونم... من درسم عالیه😐(قیافه منی که رتبه برتر مدرسه بودم😐😐)

بلاکش کردم عنترووو

دقیقااااااااااااااااااااا مثلا از امتحان می‌آییم من می‌گم 3 تا غلط نوشتم اون میگه همه رو درست نوشتم ...

من با همچین آدمی پنج سال دوست بودم بهتر نشد که هیچ بدتر شد تو این پنج سال گند زد تو اعتماد به نفسم تو از نظر درسی میگی ولی اون از سر تاپام ایراد میگرفت که البته اینم باهاش صمیمی شی همیناکارو میکنه موهام رنگ کرده بودم همه گفتن قشنگ شدی این گفت شبیه جادوگرا شدی طبق تجربه میگم شده ازش فرار کنی میبنیش بکن خیلی تاثیر بدی همچین ادما تو زندگی دارن من آرزو میکردم از همون اول باهاش کات میکردم 

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر