2777
2789
عنوان

دوستم خیلی خودشو بالا میبینه

304 بازدید | 19 پست

سلام. 

من ی دوست دارم مثلا همه داریم برا امتحان میخونیم میگه وای چقدر عقبید من خوندم دارم امتحان بعدی رو میخونیم

همیشع میگه من بلدم من همش دارم درس میخونم. 

ولی من درس میخونم معدلم هم زیر 19 و نيم نیومده فعلا هیچ وقت ادعا ندارم به خاطر همین فکر میکنه من درس نمیخونم مثلا میخوام ی سوال ریاضی حل کنم میگه ن تو بلد نیستی ی سری ی سوال حل کردم کل صفحه شد بود جوابش میگفت اشتباه حل کردی من بلدم معلم هم گفت بگو کجاش غلط تا بیارم ی دلیل الکی آورد معلم گفت بشین با این درس خوندنت درست حل کرده 🤣 

همیشه هم معلدلش کمتر از منه 

نظرتون درباره ی این آدم چیه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محلش نده یه مقدار تنها بمونه کسی نباشه آدم میشه منم از این ادما زیاد ميشناختم درستم نمیشن فقط تا میتونی خودتو ازش جدا کن تا تو اعتماد به نفست گند نزده

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر