2777
2789
عنوان

مامانا بیاین از تجربیات تربیت فرزنداتون بگید😄

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 39 پست
اینم یادم نبود پسر منم همه اتفاقارو میگه مگه اینکه تاکید کنم بهش که نباید فلان اتفاقو به کسی بگه ام ...

ببین مثلا من گفتم اگ بگی ما فلان غذارو خوردیم شاید اونطرف یهو دلش بخواد اونوقت گناه داره

یا مثلا چیزی بخریم اون ادم نتونه بخره

چون دختر من خیلی دلسوزه از این زاویه بهش گفتم قبول کرد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بهشون یاد دادم که قبل ازغذا دستاشونو بشورن و بسم الله بگن و بعد غذاهم بگن خدایا شکرت و از کسیم که غذ ...

خیلی خوبه افرین 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالا چه خوش خوراکه 😂😍 خداحفظش کنه من خودم هنوز تجربه تربیتی ندارم ولی استاد پناهیان میگفت وقتی ...

چه جالب دقیقا همینه ....حتما اجرا میکنم

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
ببین دخترم رو وسایل خودش خیلی حساسه بهش گفتم دوست داری یکی بدون اجازه ب وسیله هات دست بزنه گفت نه ...

حالا پسر من اصلا به وسایل خودشم اهمیت نمیده

هر کی میاد همه اسباب بازیاشو پهن میکنه جلوش و اصلا به شکستن و خراب شدنشون اهمیت نمیده

پس به این نتیجه میرسم که اول باید نگهداری از وسایل خودشو یادش بدم

اقامگه به گفتنه پسرمن هرجابریم میره یواشکی دریخچال طرف وبازمی کنه دنبال نوشابس اگه باشه ورمیداره حرر ...

وایییی😂😂😂😂

چند سالشه؟

بنظرم یه مدت جایی نبرش بگو چون این رفتارو داری دیگع خونه کسی نمیریم بعدش که قول داد این کارو انجام نده

ببرش قبلشم بهش یادآوری کن که چه قولی داده

وایییی😂😂😂😂 چند سالشه؟ بنظرم یه مدت جایی نبرش بگو چون این رفتارو داری دیگع خونه کسی نمیریم بعدش ...

خونه مامانم وخواهرم این کارومی کنه حرف شیطون وبه من ترجیح میده 

اوایل پسرم هرکی چیزی بهش میداد (خوراکی)میگرفت دیگه عادت کرده بود اگرم چیزی دست کسی میدید میگفت به منم بده 

بسختی یادش دادم که اینکارو نکنه الان حتی اگه همسایه هم بخواد ظرف یا وسیله خودمونو بده بهش که پس بیاره پسرم از دستش نمیگیره😂😂😂 

خیلییی خوبه عزیزم چطوری اینو یادش دادی؟

هیچی ازوقتی دوس سالش بود گفتم هر کاری میخای کنی اول اجازه بگیر

خونه مردم میریم دست ب چیزی نزن ..اول ب خودم بگو

کار خاصی نکردم ...از بچگی وقتی راه رفتن یاد گرفت وشروع ب حرف زدن کرد باید بگی چ کاری بده

ولی اگه ب روش بخندی و هر کار اشتباهی کرد برخورد نکردی دیگه خر بیار باقالی بار کن ...هر چی بش بگی بی فایدس

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
هیچی ازوقتی دوس سالش بود گفتم هر کاری میخای کنی اول اجازه بگیر خونه مردم میریم دست ب چیزی نزن ..اول ...

خیلی خوبه که بچه هم راه اومده باهاتون

خیلی از بچه ها رفتارای اشتباهو از بچه های دیگه یاد میگیرن و ادامه میدن

خیلی خوبه که بچه هم راه اومده باهاتون خیلی از بچه ها رفتارای اشتباهو از بچه های دیگه یاد میگیرن و ا ...

اره دیگه وقتی ۲سالشه کار اشتباهی میکنه نباید بخندی 

باید بهش بفهمونی اشتباهه ..باد میگیرن

حالا ی سریا میگن ن بابا بچس عب نداره بزار انجام بده 

در صورای که اشتباهه ..بچه همون تکرار میکنه و براش جالب میشه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اره دیگه وقتی ۲سالشه کار اشتباهی میکنه نباید بخندی  باید بهش بفهمونی اشتباهه ..باد میگیرن حال ...

باهاتون کاملا موافقم

یه بچه ای رو میشناسم که هنوز دوسالش نشده بود یه حرفایی زشتی یادش داده بودن که وقتی میگفت قند تو دلش مامان باباش آب میشد کلی ذوق میکردن براش

خیلیییی تاسف آور بود برام

الانم که شش سالشه وقتی عصبی میشه یا با کسی دعواش میشه کلی حرف زشت میزنه حتی به پدر مادرشم میگه و اونام دیگه نمیتونن جمعش کنن