2777
2789
عنوان

پیامک جعلی ابلاغیه

688 بازدید | 17 پست

سلام یکی دو ساعت پیش یه پیامک جعلی ابلاغیه برام اومد ( بعد از ثبت یه آگهی توی دیوار ) که من چون اطلاع نداشتم قضیه چیه زدم روی لینک اما صفحه اش برام باز نمیشد مثل وقتی که سایتی در دسترس نیست

به نظرتون الان تونستن گوشیمو هک کنن؟ چون صفحه سایتشون برام باز نشد اپلیکیشن هم دانلود نشد

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی چقدر به مردم میگن رو لینک ها نزنین😣

من اصلا تلویزیون نمیبینم واقعا در جریان نبودم

من اصلا تلویزیون نمیبینم واقعا در جریان نبودم

تلویزیون تلگرام

حتی برای من فتا پیام فرستاد رو لینک های ابلاغیه اصلا کلیک نکنید

انشالله هیچی نیست ولی کلاهبرداری خیلی زیاد شده خیلیییییی

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
عزیزم ابلاغیه هیچوقت لینک نمیده بهت

بله الان میدونم ولی قبلش خبر نداشتم

الان مشکلم هک گوشیه

تلویزیون تلگرام حتی برای من فتا پیام فرستاد رو لینک های ابلاغیه اصلا کلیک نکنید انشالله هیچی نیست ...

من اصلا در جریان نبودم و چون تازگیا یکی از بستگان مشابه همین اتفاق ولی نه جعلیش! ب اش پیش اومد و کلی گرفتاری داشت ذهنم رفت سمت اون شخص و ...

اخه صفحه باز نشد که

مگه قراره باز بشع لینک علکیه محتوایی نداره که نمایش بده

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
مگه قراره باز بشع لینک علکیه محتوایی نداره که نمایش بده

اینطور گفتن که با باز شدن لینک هم یه اپلیکیشن سریع نصب میشه هم اونجا به درگاه پرداخت هدایت میشی تا اطلاعاتت مثل cvv2 و ... رو وارد کنی

اینطور گفتن که با باز شدن لینک هم یه اپلیکیشن سریع نصب میشه هم اونجا به درگاه پرداخت هدایت میشی تا ا ...

تو میگی هک شدن 

اینی که ی درگاه برات باز بشه هک شدن نیست خالی کردن حسابه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
تو میگی هک شدن  اینی که ی درگاه برات باز بشه هک شدن نیست خالی کردن حسابه

میدونم 

دو تا مشکل پیش میاد اول هک ۲ خالی کردن حساب

حسابم که قطعا خالی نمیشه چون اطلاعاتی ندادم

ولی ممکنه الان هک شده باشم؟