2777
2789

من پسرم ۱سالشه، فقط میگه دده، علی(اسم باباش)😂، الو، کیه. بیشتر اینا رو میگه، هرازگاهی ماما یا بابا هم میگه ولی خیلی کم

خیلی از جمله ها هم که بهش میگم متوجه میشه، مثلا میگم بابا کجاست. میره تو اتاق نگاه میکنه، میگم یه دونه توپ بیار، یا یه ماشین بیار برام میاره. امشب کنترل تلویزیون گم کرده بودم هرچی میگشتم پیدا نمیشد، گفتم مامان کنترل کجاست سریع رفت برام پیداش کرد😄

وقتی برای واکسن ۱سالگی و شنوایی سنجی بردمش گفتن که یک سال ونیمش که شد باید۱۴یا۱۵تا کلمه واضح رو بگه. و جمله های ساده رو بدون اشاره معنیش رو بفهمه انجام بده. گفت اگه اینجور نبود دوباره بیارش برای تست. بچه های شما چجورین؟؟

راسته میگن پسرا دیرتر از دخترا زبون باز میکنن؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

منم شنیدم 

من همه میگن خیلی زود حرف زدنو شروع کردم و برای همع هم خیلی عجیب بودم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم  من همه میگن خیلی زود حرف زدنو شروع کردم و برای همع هم خیلی عجیب بودم

عزیزم😅😍چه خوب. یعنی چن  وقتت بوده؟

دختر منم ۱۵ ماهشه مثل پسر شماست تو خیابون بچه میبینه میگه نی نی 

کنترلم بر میداره میاره میگه نای نای ولی من کشش اینکه فک کنم مشکل داره رو ندارم راستش

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
نه پسر من زود زبون باز کرد. تکامل بچه ت خوبه خداروشکر

یعنی چند وقتش بود؟؟ چه چیزایی میگفت؟

عزیزم😅😍چه خوب. یعنی چن  وقتت بوده؟

8ماه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نع بابا منم دخترم یکسالشه فقد ماما بابا دَدَ=نینی خودمون 

دَ=زدن😂 ممه  دودو همینا میگع راهم هنو نمیره تلاشی هم نمیکنه میترسه 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
دختر منم ۱۵ ناهشه مثل پسر شماست تو خیابون بچه میبینه میگه نی نی  کنترلم بر میداره میاره میگه ن ...

ای جان. زنده باشه دختر گلت😍 به نظرم زیادی حساس بودن هم خوب نیست. معنی جمله های ساده رو میفهمه دیگه.

من خودم خیلی باهاش حرف میزنم دوست دارم زودتر زبون باز کنه😍

دختر منم ۱۴ ماهشه 

بابا و ماما و الو و نه و داغ و پوف رو میگ 

یچیزی هم بگی بده میده ، قایم میشه بعد یهو میاد بیرون میگه هاااا ، یا میگم بیا بریم بشورمت میاد 

البته ما تنهاییم تو این شهر بنظرم اگه دورش شلوغ بود بیشتر حرف میزد 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
نع بابا منم دخترم یکسالشه فقد ماما بابا دَدَ=نینی خودمون  دَ=زدن😂 ممه  دودو همینا میگع ر ...

والا بهداشت به من گفت اسال ونیم باید۱۵تا کلمه واضح بگه. نگران شدم😐

منم یه شب برادرشوهرم مجرده خونمون موند، حالا پسرم هیچوقت تا حالا نگفته بود می می😂 اون شب ۳،۴بار بلند میگفت می می، می می🤣🤣🤣همش میومد سمت سینم🤣🙊آب شدم از خجالت😂

بچه ات خوب داره حرف می زنه!   بچه من هنوز یک سال و نیم کاملش نشده نهایت ۴ تا کلمه رو می گه!&nbs ...

مفهوم کلمه و جمله هم بفهمن مهمه. نمیدونم والا بهداشت آدمو میترسونه. تو خونه باهاش زیاد حرف میزنی؟ من خیلی حرف میزنم باهاش

دختر منم ۱۴ ماهشه  بابا و ماما و الو و نه و داغ و پوف رو میگ  یچیزی هم بگی بده میده ، قا ...

ای جووونم😍😍😍ماشالله. آره پسر منم در همین حده. خودتم میتونی زیاد باهاش حرف بزنی. کلمات آسون رو تکرار کن بهش بگو